Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hányás a tápkiegtől, miért?

Hányás a tápkiegtől, miért?

Figyelt kérdés

Edzek már pár éve mindig a sciten 100 whey t ittam korábban akkor nem volt semmi viszont 2 éve szilárd kajával viszem be ami kell csak diéta miatt gondoltam rásegítek viszont megiszom és 30 perc múlva sugárban jön vissza minden előjel nélkül

Első alkalommal azt hittem sok volt mert 2-t ittam de másodjára 1 adaggal is ugyan ez volt

2018. okt. 15. 09:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem hányok csak erős hányinger és öklendezés jön rám valamiért.Évek óta fennáll nem jöttem rá miért.Azóta nem is fogyasztok fehérjét/tömegnövelőt ilyen formában.

Süteményben palacsintában egyébként nem zavarja a gyomrom.

Kapszulákat is simán lenyelem.Bca glutamin és edzés előtti cuccok viszont simán lemennek...nem értem én ezt :D

2018. okt. 15. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlok a panaszaim, engem special baromi modul eltelit 1 adag wpp es az gyakran vissza is szokik, eleinte kohogok, utana pedig kihanyom
2018. okt. 15. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!