Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet elhelyezkedni...

Hogyan lehet elhelyezkedni személyi edzőként?

Figyelt kérdés
Ha van egy személyi edzői oklevelem, hogyan tudok edzőterembe jelentkezni, hogy ott szeretném edzeni a vendégeimet?
2018. okt. 5. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor ezt a dolgot bátran el is felejtheted.
2018. okt. 6. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem tudom de ne hallgass ez első válaszolóra.Rá fogsz jönni ha utána jársz és össze fog jönni.
2019. febr. 22. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
25%

1. Kilokod magad nagyra es szarazra(koxos fizikum, tehat kox kell hozza), de szepen vigyorogva hazudod, hogy igenis lehet, mert te szamolsz grammra mindent es stb stb stb.

2. Megszerzel egy ilyen semmi oklevelet.

3. Hype. Ott vagy youtubeon, instan, snapchaten, facebookon, ezeken elsz kb, mindened posztolod, mit csinalsz mit eszel mikor, hogyan. Ja, kihagytam, hogy ha nem oltozol divatosan es nem atom draga ruhakban jarsz edzeni, lof.sz az egesz.

4. Ha ez mind megvan es van mondjuk 4-5 ezer kovetod akkor elkezdheted eljatszani az emberek szemeben a 160 milliomodik uj megvaltot, aki igenis segiteni szeretne az embereknek abban, hogy elerjek a celjaikat, vagyaikat, osszehozzak almaik fizikumat magabiztosabbak legyenek az eletben, csajozasban/pasizasban persze te ezt mind penzert teszed. Aztan csak lesz par jelentkezod. Annyit megsugok, hogy eleg telitett a szakma..:)

2019. febr. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!