Pattanások a mellkason?
Azt olvastam hogy a magas fehérjebevitel okozza a mellkason előjövő pattanásokat. Ápolom rendszeresen a bőröm, sőt még heti rendszerességel radírozom is, testápoló, szolizok is.
De mostanában azt vettem észre mióta diétázom kicsit magasabb fehérjén el kezdtek előjönni. Szóval lehet a megemelt fehérjebeviteltől? Köszi szépen a válaszokat.
A fokozott zsírbevitel is okozhatja ugyanezt. De persze a fehérje is. A szoli jó ötlet, emellett a fokozott higiéné és a kencék is sokat segíthetnek. Ne úgy gondolkozz, hogy ezek SE segítenek, hanem úgy, hogy mi lenne ezek nélkül... A drasztikusabb diétát követően helyre kell állnia a világ rendjének. Megemelt fehérjebevitelen nem érdemes huzamosabban élni. A megemeltet értem itt 2-2,5 gramm/tskg fölött. Nyilván én is évek, sőt már inkább bő egy évtizede magas, 2 g/tskg fehérjén élek, különösebb probléma nélkül.
Azért írtam a zsírt, mert nekem tömegelés során jön inkább elő és elmentem vele néhány dokihoz, akik "kiokosítottak". Meg össze is raktam a képet, mikor pl. ketogén diétán voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!