Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Óbudán edzőterem havi olcsón?

Óbudán edzőterem havi olcsón?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Valamikor diákkoromban rendszeresen edzettem egy ismerősnél,

súlyzó ilyesmi, akkor még vidéken.

azóta elég sok év eltelt már,

lassan a 30-ba lépek és igen megszaladtak a kilók is, úgy 25 többletben vagyok mint kellene... :/

Azon gondolkodtam milyen jó lenne feleséggel együtt újra belevetni magam,

kis súlyzó, kis futópad ha van meg hasonlók viszont nincs pénzem havi tízenezres (10.000+) bérletekre.

Szó mi szó, valami kisebb edzőtermet keresnék ahol lehetne nyugisan havi pár-ezerért edzeni súlyzóval, futópaddal meg hasonlók, szóval nem mondjuk ugrókötél amit azért otthonra is megengedhet magának bárki :)

Ha 10E-ből egy 2 fős havi bérlet kijönne az már szuper lenne, egy kis családias edzőterem stb.

Tudom hogy neten mik vannak, de okkal itt kérdezem, hiszen lehetnek kisebb helyek amik nem "nagyüzemi" szinten tolják és ezért nem kerültek fel a térképre :)

Köszönök minden segítséget.

u.i.

ugyanitt, ha esetleg arra van ötletetek hol lehetne pesten

MINIMUM 30KG-os kétkezes súlyzót venni MAX 10E-ért,

azt is leírhatjátok, köszönöm.

2018. szept. 13. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Fitlife, Békásmegyeren van, 9000 a havi bérlet, egész jó kis terem
2018. szept. 13. 17:49
 2/2 anonim válasza:

Lido fitness, a Római parton van. Bár költözés miatt én már sajnos nem oda járok, de a legjobb ár-érték arányú terem, ahol valaha voltam.

7900 Ft/hó, jól felszerelt, hangulatos, jó a társaság.

De ahogy fentebb írták, a FitLife sem rossz Békásmegyeren.

2018. szept. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!