Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Men’s physique versenyzők nem...

Men’s physique versenyzők nem lábaznak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a kategória nem a hatalmas izomtömegről szól, de nekem túl vékonynak tűnnek ezek a lábak.

Nem tudom, hogy csak a fürdőnadrág takarása miatt tűnik vékonynak vagy épp azzal takarják el a vékonyságát.

Az arányok jók lennének izmosabb lábakkal is nem?

2018. szept. 9. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Azert a legtobb labazik, csak kisebb intenzitassal, nem fektetnek ra akkora hangsulyt. Persze van sok, aki nem is labazik. Egyebkent sulykorlat van a kategoriakban, igy hulyeseg lenne nagy labakat epiteni nekik, mert nyilvan egy 80 kilos versenyzo labak nelkul sokkal izmosabb felsotesttel rendelkezik, mint egy ugyancsak 80 kilos, izmos labakkal. Profi szinten azert mar jo labuk van, legfeljebb ilyen scitec muscle beach versenyeken vannak szarok, bar ott nehany forma meg a physique szintet sem uti meg...
2018. szept. 10. 08:33
 2/2 anonim ***** válasza:
A bermuda gatya miatt tűnik úgy,mert bő szárú a szabvány,nem egy slim fit és mindenkin lóg.De keress rá az adott versenyzőre,mert általában presztízs kérdés náluk,hogy mindegyiknek van a nem verseny fotói között láb póz is bermuda nélkül.Amit írsz,hogy hangsúlyosabb láb meg már más kategória a classic fizik.Ott alsógatyában tolják tehát látszik a comb és pózokat is bemutatnak nem csak forognak,de majdnem ugyanaz a forma,csak egyértelműbb a vízhajtás,mert sima fizikben azért pontot vonnak.
2018. szept. 12. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!