Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezdőtársat keresnék Miskolcra!?

Ezdőtársat keresnék Miskolcra!?

Figyelt kérdés

Nem rég költöztem Miskolcra és szeretnék elkezdeni konditerembe járni. Az M1 fitness-t néztem ki. Sok jót hallottam róla. Az igazat megvallva nem nagyon voltam még konditeremben és kicsit parázok egyedül menni. Ha valaki jönne kérem jelezze.

20F

2018. aug. 13. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Miskolci vagyok. Ha jó neked, akkor holnap reggel 9-kor várlak az M1 fitness előtt. Fekete sapkában leszek, amin egy jól látható fehér jel van. Arról majd megismersz, a részleteket ott megbeszéljük.

2018. aug. 13. 20:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak jövő héttől lenne jó. Egyébként tudnál mondani személyes tapasztalatokat a helyről? Milyenek akik oda járnak. Mennyire jók a gépek. Mennyien szokták lenni általában?
2018. aug. 14. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!