3 éve edzek, most kellett tartanom meló miatt egy hetes pihenőt, de úgy érzem összeesetem, kisebb lettem Mit szedjek?
Figyelt kérdés
Igaz ezen a héten enni se volt időm, lehet az is plusz hozzátesz, hogy összeestem, fehérjét se ittam, most teljesen el vagyok keseredve, nem akkora a karom amekkora szokott lenni, full vékony lettem. Oké lehet nem vagyok bedurranva azért érzem ezt de tök rossz? Ha lesznek még ilyen kihagyasaim hogy tartsam magam szinten?2018. júl. 31. 23:31
1/6 anonim válasza:
Figyelj a megfelelő tápérték bevitelre, ilyenkor is legyen meg a szükséges fehérje mennyiség.
A BCAA egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy gátolja az izombomlást, úgyhogy azt mindenképpen javaslom, az ára sem fog csődbe vinni, én a full force bcaa-ját iszom, 3600 forint 350 gramm, napi 10 gramm az ajánlott bevitel. Mellesleg az íze sem rossz, behűtve pedig még jól is esik. :)
3/6 anonim válasza:
Gratulálok. Pont,mint az anorexiás ribik a fogyókúra rovatban, amikor azon izgulnak,hogy egy szem dió helyett kettőt ettek. 👏
4/6 anonim válasza:
Pontosan, az ide írogatók jelentős része hasonlóan súlyos mentális problémákkal küzd...
5/6 anonim válasza:
bcaa lol... első, te is a fosbuilder.hu-ról szedted a tudásod mi? :D Mert az alap fehérjében nincs bcaa mi... ami még a fagyasztott pizzában is valósabb fehérje mint a por alapú :D
6/6 anonim válasza:
"Mit szedjek?"
Nyugtatót more, mert nem estél össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!