Ez lehetséges naturálban?
Sziasztok.
Láttam ezt a videót és erősen elgondolkoztam hogy ez lehetséges-e naturálban. Szerintetek?
Maga a forma simán lehetséges naturálban, ami nekem furcsa, hogy ezt 60 nap alatt hozta össze.
Oké írja, hogy előtte már kondizott és 4 hónap kihagyás alatt hízott 5 kilót. De ha azt nézzük, hogy kezdőként havi kb egy kiló izmot lehet felszedni az első évben (és nem totál kezdő, mert korábban kondizott de ezzel ne foglalkozzunk, tekintsük kezdőnek), akkor a 60 nap alatt úgy 2 kg izom felszedése lenne reális. Jó legyen szerencsés feljöhet 3 kg is.
Szemre ennél több izom jött rá fel, és emellett baromi szálkás is lett. Ugye kezdőként egy rövid ideig előfordulhat, hogy zsírt égetünk és izmot is építünk, de később ez nem valószínű. Viszont szerintem ez nem azt jelenti, hogy felszed egy halom izmot és mellé totál leszálkásít.
Nem mondom, hogy koxolt, a forma sem elérhetetlen, de 2 hónap alatt sok zsír lement róla és sok izmot is felszedett.
Szerintem lódított az időtartamokkal.
Hosszabb kihagyás után az izommemória dübörög. Már ha lehet ilyet mondani akkor, ha kb kétszer ilyen jó formája volt a kihagyás előtt akkor abból ennyi visszahozható két hónap alatt. Amúgy jó az 4-nek is és még szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!