Nektek szokott olyan lenni hogy semmi kedvetek edzeni?
Figyelt kérdés
Most egész nyáron semmi kedvem, de attól nyílván csinálom a heti5 edzést, csak kb nulla kedvvel. Az is elszomorít hogy nem bírok guggolni, 1hónapja már apám aztmondta megcsinálja az erőkeretet házilag, mert ő ért az ilyenekhez, de el se kezdte azóta se, így ugye vállvonogatás és döntött törzsű evezés se egyszerű, mert ugye a földrköl kell felvenni vállvonogatáshoz a 150kilót, így a felemeléskor is már sok energia elmegy.2018. júl. 27. 17:18
1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem az hogy nincs kedvem, mert edzés előtt sok kedvem szokott lenni, de edzés végére elmegy :D egyébként 2éve edzek de még nem volt ilyen
2018. júl. 27. 17:19
2/7 anonim válasza:
Én is testépítek, nos hát igen szokott lenni. Ez sok mindentől függ igazából, fáradtság általában ami nekem ezt okozza. Én azt tanácsolom, amit én is szoktam csinálni, hogy nincs kedvem de elmegyek azért is. Egy edzés meghatározza a napodat, sokkal színesebb lesz, jobb kedved lesz. Na és persze az érzés, mikor érzed, hogy elvégezted a magadra szánt saját kis programod az a legjobb. :D Ajánlom a reggeli edzést!
3/7 anonim válasza:
Nekem a diéta 3. hetétől már mindig szarabbul mennek az edzések, így kedvem se szokott lenni, főleg a kardióhoz nem. 99%-ban a kaján múlik a kedvem és a teljesítményem.
4/7 anonim válasza:
Sűrítsd bele heti 3 napba az edzésedet.
5/7 anonim válasza:
EVezéshez meg vállvonogatáshoz tegyél alá nagyobb téglákat vagy betonlapot. Ha nincs, kérj a szomszédtól. arra a kis időre megfelelő.
Guggolni is bírsz. Mellrevétel, majd elölguggolás, aztán ledobod a földre.
6/7 MrPifta válasza:
Sűrűn előfordul. Ezért nem is edzek :)
7/7 anonim válasza:
Ja, van. Ilyenkor azt csinálom, hogy valamit változtatok. Pl. az egykezes evezés helyett ingás gépen evezek hátra, vagy padon fekve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!