Ti hogy neveznétek ezt a sportot, ha hobbiként említenétek?
Figyelt kérdés
Nem tudom, nekem a testépítés túl öntelt, mert nem vagyok olyan formában, illetve nekem a verseny jut róla eszembe egyből. Viszont rendszeresen csinálom és hobbimnak tekintem. Ti hogy mondanátok?
Szabadidőmben... kondizok(ez nem igaz, mert otthon edzek)/gyúrok (ez olyan prolin hangzik)/testépítek (ez meg mondom, annyira nem látszik, hogy idegen)... De akkor mi? :D
2018. júl. 26. 01:34
11/11 anonim válasza:
Az edzés nem egyértelmű, hisz rengetegféle edzés van. Én erősítő edzésnek szoktam mondani, nekem az egyértelmű. Ezen belül van súlyzós és saját testsúlyos, vagy vegyes...
OK, hogy erősít más sport is (ha a sakk sport, akkor a gyúrás is. ami nekem nem proli s ez nekem úgysem pejoratív jelző), de azért a testépítés hatékonyabban, teljesebben, jobban az a lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!