Ausztriai konditermek havi bérlet vagy éves?
Figyelt kérdés
Szeretnék itt eljárni edzeni. Úgy hallottam hogy a havi bérlet 100 euróba kerül az éves havonta 40 euro ami jobban megérné de nem tudom hogy kell akkor bejelentett lakcím? És az éves bérletet előre ki kell fizteni? Mármint 12x40et vagy az adott hónapot?2018. júl. 23. 17:39
1/4 anonim válasza:
...menj oda és kérdezd meg, szerintem innen Magyarországról honnan tudjuk, hogy ott mit fognak mondani/mik a szabályok...
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egy magyar jár ausztriai konditerembe és tudja a szabályokat! Nincs közel ahol van a terem és egyszerubb meg kerdezni itt hatha valaki tudja esetleg...
2018. júl. 23. 18:07
3/4 anonim válasza:
Telefont is feltalálták egy ideje.
4/4 anonim válasza:
A lényeg,hogy legyen bankszámlád,amiről tudják vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!