Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tesztoszteron megtudja...

A tesztoszteron megtudja változtatni a személyiséget?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ah valaki csendes, befordulós, önbizalom hiányos, de elkezd edzeni, azzal meg tudja változtatni a személyiségét?

2018. júl. 22. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 ezt melyik filmben láttad?
2018. júl. 23. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem filmben ,hanem a környezetemben ilyenek lettek azok akik gyúrtak és szúrták magukat.
2018. júl. 23. 12:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Érdekes én nem tapasztaltam ilyet.
2018. júl. 23. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:

#10 Ez baromsag. Aki csendes, az az is marad. Aki eleve sggfej, az megnagyobb sggfej lesz. Akit pedig lattal a kornyezetedben legfeljebb eddig fosott kiengedni magabol, hatha agyonverik, most meg nagy a pofaja.

Azt ugye tudjatok, hogy tesztoszteron alapbol van a szervezetben? Mert itt 90% egybol dozisokrol beszel, amikor a kerdezo vilagosan leirta, hogy az edzes kovetkezteben fellepett TERMESZETES teszto novekedesre gondol.

Kerdezo: inkabb a kulsoben bekovetkezett valtozas ad nagyobb magabiztossagot, noveli az onertekelest, ezaltal valtoztathat a szemelyisegen, de nem jelentos mertekben.

2018. júl. 23. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a teremben van 1-2 srác, akik annak ellenére, hogy full ki vannak gyúrva, nyuszikák. Azt hittem eddig én is, hogy biztos nagy az egójuk meg minden, de alig mertek velem dumálni. (nő vagyok)
2018. júl. 28. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:

trenbolone és methyltestó produkálhat agressziót...nemhiába nyomnak küzdősportolók verseny előt methylt

trenbolon is okoz hasonló tüneteket

de ez max a kúra közben lesz jelen utánna ugyanaz lesz mint volt

2018. júl. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!