Szabadtéri edzőparkba kezdőként kimenni?
Jaj istenem már, komolyan. Mindenki ilyen kis hópehely? Nem merek kondiba menni nem merek sztrítwörkáutozni nem merek ezt nem merek azt...
Anyád bekísér az iskolába és fogja végig a kezed nap végig?
Szedjétek már össze magatokat! Ne legyetek ilyen szerencsétlenek!
Kb a kutyát se érdekli, hogy te mikor mit hol miért csinálsz.
Menj oda és látni fogod, senki nem fog veled törődni.
Méregetnek... jesszus.
Ez csak edzés, nem egy ócska kocsma, lecsúszott részeg kemény legényekkel, hogy méregessenek.
"Idiótákhoz tuti nem fogok alkalmazkodni, magam miatt megyek el, nem mások miatt, vagy másoknak való megfelelés miatt."
Meg is válaszoltad magadnak a kérdésedet.
Saját élmény. Mikor elkezdtem a SW-t, sokáig ki sem jártam a parkba, mert a kezdő gyakorlatokat szobában is meg tudtam csinálni. Amikor kimerészkedtem, akkor is reméltem, nem lesz ott senki. Ilyenkor teljes húzódzkodásról még nem is álmodhattam, fényévekre voltam tőle. Aztán ahogy fejlődtem és adtam le a felesleget, úgy változott a hozzáállásom. Ma már inkább azt remélem, hogy más is kint lesz (nem szoktam csevegni a többiekkel, csak valahogy ösztönzően hat, ha van más is kint), a gátlások is lehullottak, simán edzek póló nélkül (nem vagyok kigyúrt állat, van bennem 65,5kg 178cm magasságra). Lement 18kg felesleg, a sima teljes húzódzkodáson is túl vagyok már.
Akik kint vannak, azokat nem érdekli, ki hogy néz ki, mit csinál, gyakorlatokba is max akkor szólnak bele, ha valamit látványosan rosszul csinálsz. A legtöbben inkább segítőkészek, simán oda lehet menni bárkihez kérdezni, tanácsot, tippet kérni.
Negatív tapasztalatom inkább azokkal van, akik többedmagukkal mennek ki, és sokszor ilyenkor inkább beszélgetnek valamelyik eszköznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!