Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kuzdosport es nagy izomtomeg...

Kuzdosport es nagy izomtomeg egyutt?

Figyelt kérdés

Szoval arrol lenne szo, hogy szeretnek egy nagy izomtomeget tartani(folyamatban van az osszeszedese) aztan egy jo fizikumot tartani es emelle meg(hobbi szinten mondhatnam inkabb onvedelmi szinten) szeretnek egy kuzdosportot vagy harcmuveszetet tanulni. Pl. Michael Jai White aki gondolom nem natural, de o a kox miatt tartja a jo format? Mert azert eleg gyors is, vagy UFC-ben Alistair Overeem, Francis Ngannou meg a filmiparban is van egy par ember aki jol bunyozik es jol is nez ki. Szoval ezt megtudom oldani egyszeruen ugy, hogy mondjuk kuzdosport edzes utan tobbet eszek?

Tudom kisse hulyen fogalmaztam de szerintem ertheto. Elore is koszonom a valaszt

2018. jún. 5. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A nagy izmok nem egyelnők önvédelmi tudással és fordítva sem, de a kettő dolog nem összeegyeztethetetlen. Az az nyugodtan szerezhetsz nagy izmokat és jó lehetsz önvédelemből.

Én a kodnira koncentrálnék az izomnövelés terén, a küdősportra meg kardiós edzésként tekintenék ... Lazíttás gyanánt.

2018. jún. 5. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg profi küzdősportoló rendelkezik hatalmas izomtömeggel.Ott van pl.Mike Tyson,Brock Lesnar,Mark Coleman,Kevin Randleman,Mirko Cro Cop,Mariusz Pudzianowski (aki amúgy eredetileg strongman volt)
2018. jún. 6. 02:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért magyarázzátok el légyszives, hogy a nagy izomtömeget koksz nélkül hogyan akarjátok megtartani mondjuk heti 3 súlyzós edzés, napi 8 óra munka vagy tanulás és mellé heti 2-3*3 óra intenzív, kardiójellegű, magas ismétléses (vannak ott fekvőtámaszok, guggolások, húzódzkodás és embertelen mennyiségű futás) mozgás mellett?

Elérhető együtt a kettő, csak nem az átlag halandónak.

2018. jún. 7. 07:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Kedves harmas, szerintem is necces koksz nelkul, ezert is irtam ki a kerdest. De azert majd megprobalom :)

2018. jún. 8. 00:53
 5/10 anonim ***** válasza:

3# Az önvédelembez mióta kell embertelnűl sok kardió? A kérdező gondolom nem akar kickbox európa bajnok lenni, ső még kerületi sem, csak nagy izmokat és önvédelemre elég küzdő tudást.

Amugy a nagy izomzat definícióján is múlik.

2018. jún. 8. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell,de az edzésen ezt nem te döntöd el. Leülsz a sarokba és azt mondod,hogy te izmos vagy, neked nincs szükséged erősítèsre,kardióra? Legközelebb nem kell jönni. :D
2018. jún. 8. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagy izomzat: Átlagember szemében kigyúrt,mondjuk 178cm/78 kiló szálkásan.
2018. jún. 8. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ,hogy milyen küzdősport.Egy birkózáshoz jobban passzol a nagy izomzat,mint pl.a thai boxhoz
2018. jún. 8. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!:)
2018. jún. 9. 06:45
 10/10 anonim válasza:
En nehez sulyu es korlatlan suly Brazil jitsu europabajnok vagyok (2018). En folyamatosan dobaltam le es fel 15kg-ot,s megtanultam,hogy nagy izomtomeget csak es kizarolag steroid-al lehet fent tartani.A legtobb bunyos ugy nez ki,mint egy hajlektalan, vekonyak,szarazak,nagy izomtomeget csak zsirban ttudnak fent tartani,illetve izomban ,de steroid kell mindenkepp.Sajnos a testepites es a kuzdosport uti egymast.Magas szinten nem megy mind a ketto tisztan.
2019. aug. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!