Az oto chili alkalmas has izom erősítésre?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok fél éve street workoutozok. Elég jó kondiba vagyok, de a hasamat elhanyagoltam az utóbbi időben. És szeretném erősíteni van itthon ez a gép, de nem tudom hatásosabb e a lábemelésnél. Magyarul rendszeres hasznalat melett el lehet e érni vele nagyon erős hasat.2018. jún. 3. 12:20
1/7 anonim válasza:
Ha már megvan használjad...
Ismerősömnél használtam, maxon csináltam 40-50eket szóval annyira nem sokat ér mivel nem túl nehéz de egynek elmegy
2/7 anonim válasza:
Nem érhetsz el vele erős hasat.
Felülés, csavart felülés, láb emelés, csavart láb emelés.
3/7 anonim válasza:
#2 persze felülés... Ne terjeszd a hülyeséget ha lehet
5/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, ennek állítható a meredeksége. Állítsd minél följebb, hogy nehezebb legyen, így lehet eredménye.
6/7 anonim válasza:
Persze, beállítod a legnehezebb fokozatra és ha már azzal is könnyű, akkor a lábaddal megfogsz egy egykezes súlyzót.
Valahogy így: [link]
Ahol van a piros karika, a csávesz lábánál, ott megfogsz a lábaddal egy egykezes súlyzót és így tudod súllyal nehezíteni.
7/7 anonim válasza:
2 es vagyok. Miért az alapgyakorlatokat mindenki elfelejti...3# as Nálad a felülés mellre megy vagy mi?
Nekem kockás a hasam évek óta igy edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!