Budapesten ismertek melegbarát konditermet?
Amúgy ha már ez a téma!
Olvasott, látott már valaki felmérést arról, hogy a testépítők körében mekkora a homo arány?
Ugye valljuk meg őszintén elég meleg sportág ez, kisgatyós fickók feszengenek pár másik meg stíröli az izmait.
Egyetertek az elottem szolokkal.
Az edzoteremben, legyen az ferfi vagy no, mindenki megnez nemtol fuggetlenul mindenkit. Ugyanugy megnezek egy egynagydarab csavot ahogy beleguggol a 200kgba, mint egy lelkes kezdot aki mar jo par honapja lejar, kemenyen edz aztan fejlodik es ugyanugy odapillantok egy kirakatba rakott, cicanadragos noi fenekre. Az, hogy en kozben mire gondolok, az az en dolgom. Lehet, hogy a csajnal is eppen a kivalo merevlabas felhuzas technikajat figyeltem meg, nem pedig szimplan stiroltem. Ismerkedni meg barhol lehet. En 3 eve a sosto feszten, ahova tudtommal hetero csajok es pasik jarnak (legalabbis nincs feltuntetve, hogy vannak meleg is) pont kifogtam egy leszbikus párt, es ismerkedtem veluk. Aztan 1 het mulva kozolte amugy a holgy, hogy akivel a feszten volt, az nem ugy a baratnoje, ahogy en gondolom. Hat kosz. Megyek prideolni.
Ennyi erovel a nyilvanos wc-t is elkulonithetnek, legyen mostantol a ferfi es noi mosdo mellett kulon homi, biszex, semleges, még nem dontotte el, es tamado harci helikopter illemhelyseg is.
Csak abba gondoljatok bele, hogy fordított helyzetben mi lenne, ha az edzőtermekben az emberek 90%-a meleg lenne. Ti nem akarnátok heteró helyre járni inkább? Dehogynem. És nincs is ezzel semmi gond. Mindenki jobban szereti a magához hasonlóakkal együtt tölteni a szabadidejét. Nem kell titkolózni, nyugodtan adhatod önmagad, arról beszélsz, amiről akarsz, a heteróknak meg nem kell undorodni vagy felidegesíteni magukat.
(Külön vicc, hogy egyesek csak most szembesültek azzal, hogy melegek-biszexuálisok is járnak edzőterembe. Igen, járnak, szép számmal. Évek óta.)
Az a baj, hogy ha nyitok egy termet és azt mondom, hogy ide csak nyíltan melegek jöjjenek akkor nagy öröm lesz. Huu de haladó szellemiségű, toleráns ember vagyok.
Ha nyitok egy termet és azt mondom, hogy ide inkább csak heterók jöjjenek akkor egyből egy elnyomó náci állat vagyok.
Na ez itten a baj.
Szerencsére nem. Reméljük így is marad.
Ti meg örülhetnek, hogy ilyen jó bánásmódban van részetek. Kicsit keletebbre vagy délebbre születtél volna más elbírálásban lenne részed.
Senki nem állította, hogy ők a példakép hanem azt mondtam örülj, hogy nem oda születtél. Onnan nézve nem rossz a helyzeted.
Te itt egy konditerem miatt vergődsz az arab emírségekben meg pl halálbüntetés járna érte, jamaicában megúsznád 10 év kényszermunkával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!