Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudom helyre hozni a...

Hogyan tudom helyre hozni a francia rudamat és a hozzá tartozó súllyokat?

Figyelt kérdés

Nem egészesn testépítés kategória, de ti legalább eltudjátok képzelni mire gondolok, plusz amúgy sem tudom milyen kategóriába kéne raknom. Lehet rettenetesen egyszerű a megoldás, de én nem értek ehez.

2 éven át az erkélyen volt egy francia rúd és egy kézisúlyzó ruda plusz 60kg súly. (Inkább edzőterembe jártam sokáig, plusz bejött egy részleges izomszakadás)

Az időjárás miatt elég rozsdás lett minden. A súlyoknál még nem is olyan nagy probléma, de a rudaknál igen. A recés fogórésznél lett olyan, és annyira durván berozsdásodott, hogy még kesztyűvel sem fognám meg.

Tudom nem olyan nagy összeg egy új rúd, kb 5 ezer, de ha egyszerűen meglehet oldani ezt a rozsda problémát akkor inkább azt választanám.

Amúgy a recés felület miatt csiszolni nem hiszem, hogy lehet, de egyátalán nem értek ezekhez :) informatikusnak tanulok ... nem hegesztőnek

2018. máj. 23. 22:43
 1/4 Miss Endzsi ***** válasza:
2018. máj. 23. 23:04
 2/4 Miss Endzsi ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=AQNvhUYqCkw

Valamibe csak betudod áztatni.

2018. máj. 23. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Benzinnel megtudod takarítani, de a recék akkor is durvák lesznek. Esetleg takarítás után nagyon finom csiszoló papírral átsimogatod jó lesz.
2018. máj. 23. 23:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Drótkefével ess neki, nem is értem az előző csiszolópapíros ötletét. Ha nem tetszik a felülete, festék boltban vegyél rozsdára kenhető festéket, és a markolatot fessed át, de akkor lehet hogy könnyebben csúszni fog.
2018. máj. 23. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!