Mit csináljak, ha annyira izzad a kezem, hogy kicsúszik belőle a súly? Amibe múlt héten 6-ot húztam, ma csak 1 ment bele, olyan síkos a kezem.
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 19:48
11/16 A kérdező kommentje:
Jó de meleg is volt a teremben,mint egy szaunában.Csöpögött is le a víz a homlokomról a padlóra,amikor lehajoltam.
Az izzadás az vérnyomásprobléma miatt van?
2018. máj. 24. 00:55
12/16 anonim válasza:
ha folyamatosan igy izzad a kezed akkor valoszinuleg vernyomas lehet a problema, menj dokihoz es vizsgaltasd ki
13/16 anonim válasza:
Igazabol en is izzados vagyok de ennyire nem meg nekem minden jo elvileg meg a rud nem csuszik ki a kezembol de azt mondjak a hyperhidrosis(tulzott izzadas) ha ilyen problemad van nincs ra megoldas mèg, mert az idegrendszer nem megfelelo mukodese okozza nalam ezt mondtak ettol persze neked lehet meg vernyomas problemad. Dokival konzultalj.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem folyamatos.Csak itt a nyár meg ez a dögmeleg.Szerintem tetmészetes,hogy izzad az ember.Én minusz fokokban érzem jól magam
2018. máj. 24. 16:51
15/16 anonim válasza:
16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ezzel a fogással fogok annyit húzni,mint vegyes fogással?
Vettem magnéziakockát és megoldotta. :D Amibe 4-5-ök mentek,most belehúztam 8-at :D sokkal többet ér,mint a folyékony
2018. jún. 5. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!