Scitec Goldban jó személyi edzőt ajánlanátok?
25/L vagyok, fogyni és izmosodni szeretnék.
Lehetőleg ne sztáredzőket ajánljatok,mert az nem férne bele anyagilag :D köszi!
Szia! A nevert bocs elore is csak nem engedett sehigy regisztralni.
Nah hat en pl rendszeresen odajarok edzeni es akit en tudnek neked ajanlani az a Toth Dani. Nagyon nagy tapasztalata van ebbeb vagy Bereczy Krisztiant esetleg megkerdezni de inkabb Dani. Versenymultja van es biztos lehetsz benne higy erti a dolgat.
Elottem szolonak annyit hogy meglehet hogy szteros diszmajmok de ezek ertik es tudjak mit hogy kell csinalni meglehet hogy dragak de nagyon jok es a penzedert kapsz ia toluk minoseget.
Ha Bereczkibol indulok ki, akkor mindent ad csak minoseget nem. Nem tudom ott vannak e, de akin powerbuilderes polot latsz, ahhoz menj oda. Na ők ertik a dolgukat ha natural testformalasrol vagy erofejlesztesrol van szo.
A nagy versenyzo sztaredzok altalaban piszok dragak, raadasul egyszerre tobb klienssel is foglalkoznak, amit letudnak ugy, hogy beultetik szerencsetleneket valami gepbe pumpalgatni, kozben nyomkodjak a telefont, aztan elkuldenek smith keretbe rogyasztgatni.
Olyat keress aki:
-Hiteles, nez is ki valahogy de nem szteroidhuszar
-Allapotfelmeressel, mobilizacioval, edzesprogramozassal es etrendtervezessel kezd
-Az edzeseket legalabb 10 perc bemelegites es gimnasztika elozi meg, ugy hogy az edzo mutatja be a gyakorlatokat es ha kell, korrigal. Az alapgyakorlatok bemutatasanal szinten. Minel kevesebb gep legyen es az edzesek vegen nyujtas.
Tisztelet a kivetelnek, de a szterkos versenyzok nagyresze izolalgatas meg pumpalason kivul a hoist gepeken, masra nem kepes. Meg guggolni sem. Ami lehet jo nekik, de nem jo egy doppingmentes naturalnak.
Lányról van szó válaszolók!
Mindent megtalálsz itt a neten.
Az a tudás meg 100%-ban elég lesz hobbi szinten.
Ha versenyezni szeretnél esetleg akkor fordulj edzőhöz.
Scitec goldban sajnos minden drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!