Aki 130 kg-ot elbír (Férfi) az átlag, kevés vagy erősnek mondható férfi?
Hogy értve bír el?
Fekve nyomva, felhúzva, váll fölé nyomva?
A lábtoló (szinte) semmit nem jelent. Eleve, guggolni kb fele akkora súllyal szokás, így nem a 150kg-s lábtoló a mérvadó. Lábtolózásnál csak a lábakra kell ügyelni, és ha valaki rosszul csinálja, akkor még derékkal is rá tud segíteni a lábaira. A guggolás sokkal komplexebb gyakorlat, minden értelemben jobb. (helyesen kell csinálni, nyílván, hogy ne menjen szét az ember térde)
Ezt nem "sértésnek" szánom, csak ismerek olyanokat, akik büszkélkedve szokták nekem mondani, hogy ők 200kg-val nyomják (tipikusan a sminkes, popsi edzésre járó lánykák) . Ja persze, amikor én meg elmondom, hogy nem szoktam lábtolózni, viszont 120kg-val guggolok (18 éves, 58kg-s lányként), akkor azt hiszik, az kevés, miközben ők egy szabályosat nem tudnának guggolni 80-ba :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!