Ti hogy tudtok bőrkeményedéssel edzeni?
Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy a bőrkeményedés segít a felhúzásban,meg hogy jó dolog.Nem tudom hogy a francba.A tegnapi edzés után olyan bőrkeményedés alakult ki a tenyeremen,hogy reggel nem bírtam felhúzni a redőnyt.Nem bírtam megfogni a zsinórt,úgy fájt tőle a tenyerem.2018. máj. 12. 12:23
1/8 palilaci válasza:
Engem egyáltalán nem zavar mert már olyan a tenyerem. Néha szoktam kesztyűt használni, pl: fekvenyomásnál a csuklóm miatt, vagy ha húzódzkodok mert nálunk elég szarminőségű a rúd (értsd szétvágja a kezed).
2/8 anonim válasza:
Az akkor nem bőrkeményedés, hanem horzsolás.
A bőrkeményedés majd utána jön, ha elég sokszor horzsolod le így a kezed a tested válaszlépéseket csinál és megerősíti a bőrt a tenyereden. Kell egy pár hét, és el is tűnik pár hét alatt ha nincs rá szükséged(újra kesztyűt húzol mint a bzik)
3/8 A kérdező kommentje:
3 éve edzek a bőrkeményedés csak problémát jelentett.
Hogy a f*zba húzzak fel nagy súllyal,ha nem bírok semmire sem rámarkolni a kob*szott bőrkeményedés miatt???????????
2018. máj. 12. 14:53
4/8 A kérdező kommentje:
Van itthon egy 10 kg-s súlyzóm,de azt sem bírom megemelni mert ott az útban a bőrkeményedés
2018. máj. 12. 14:55
5/8 anonim válasza:
Vegyél egy körömreszelőt, aztán reszeld le.
Vagy mosogass, az is lehozza.
Engem mondjuk edzésben nem zavar, de amúgy idegesít, hogy hámlik a tenyerem, mint az állat, ha nem szedem le.
6/8 anonim válasza:
Barátnőmmel jártam edzeni, és ő is csinálta a felhúzásokat meg súlyzós gyakorlatokat. Néztem, hogy edzés után neki is volt bőrkeményedés a kezén de csak pár óráig. Nekem meg napokig. A Rossmannból vett 500 forintos aleavera krémet, bőrregerenáló-hidratáló hatású. Azóta már nekem sincs bőrkeményedésem, reggelre ahogy felkelek szinte teljesen kipuhul és fájni sem szokott. Szóval ezt ajánlom. Nature's spirit (Face and body cream) Alea Vera. De gyanítom vannak még más regerenáló hatású krémet is amik jók.
7/8 A kérdező kommentje:
Kőszi
2018. máj. 12. 23:09
8/8 anonim válasza:
Eléggé bőrkeményedéses vagyok, annyira nem zavar. Nem fáj különösebben talán egy kicsit. Kesztyűt nem használok, bár valamikor régen kipróbálgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!