A testépítők átlagosan mekkora kábelt fektetnek reggelente?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 29. 20:56
2/10 anonim válasza:
Nem mindenki reggel tojik, és ha mégis,akkor se vagyunk ott,h egyből lemérjük. Nem is értem hogy jut ilyen eszedbe :D
4/10 anonim válasza:
Mi ez a beteg kérdés?
A telehold miatt vagy mi van itt ma este?
5/10 anonim válasza:
2km+-8árnyalat, rgba szinkodban
7/10 A kérdező kommentje:
Csak mert ugye tudjuk, hogy nagyon sokat esznek...és nekem elsőre egy elefánt produktuma jut eszembe velük kapcsolatban. És azt gondolom, kétszer kell lehúzniuk és leülniük reggel. Ebben van valami?
2018. ápr. 29. 22:04
8/10 anonim válasza:
Nyomnak akkora vakondtúrást,hogy úgy kell leszállni róla,mint a férfivázas bringáról.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, van-e róla statisztika, de hogy a szórás nagy, az fix. Hiszen van, aki SOHA nem ürít reggel, illetve 2000 kcal alatt eszik (s nem is a napi összkalórián múlik a dolog, bizonyos étrendeken kevesebb a salakanyag, mint másokon). Ki egyszer ürít egy nap, ki többször.
10/10 anonim válasza:
Tomegelesnel rengeteget😂 2-3 lehuzas is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!