Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem érdekel senkit sem az erősember sport?

Figyelt kérdés
Senkivel nem tudok beszélgetni pl.a WSM-ről,mert az emberek azt sem tudják,mi az.Csak a testépítés meg a fitnesz a menő

2018. ápr. 29. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

Nem a dopping miatt ítélik el, hanem mert egyrészt az erősportok környékén sok a lelkinyomorult bekokszolt, nagyakaromésgengsztervagyok IQ betyár, ezáltal semmilyen pozitívum nincs társítva hozzá.

Másrészt ebben a sportban senki nem jótékonykodik, nem dolgozik a közjóért, a versenyzők nagy részének az élete a saját testéről szól, ami rohadtul visszataszító.

Harmadrészt rengeteg munka kell az eredményekhez, ami egy focihoz nem kell. Focizni bárhol tudsz a haverokkal, próbálj meg keményen fekvenyomni bárhol a haverokkal. :D

2018. máj. 1. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nem baj az hogyha valakinek fő célja hogy fejlessze a testét akár erőben, (izom)tömegben bármiben.

Én elvetem azt a szellemiséget amiből ezt elítélik.

Amúgy azért érdekel némelyeket csak nyilván kisebb arányban.

Hogy miért nem érdekel valakit ez, arra nyilván nem lehet egzakt választ adni de sztem egy olyan tényező is előfordul benne hogy az ottani versenyzők ereje olyan nagy, hogy az átlagember számára egy másik nagyságrend. Mint a medvék vagy gorillák. és ez némelyeket lélektanilag távol tart ettől.

Egy ismerősömmel beszélgettünk egy raklap térkő mellett és szóba került hogy milyen jó lenne ha csak megfognánk és elvinnénk a helyére. Mondtam neki hogy vannak olyan emberek akikből kettő ezt meg tudná csinálni (kb egy tonna lehetett) (igaz két vascső kéne hozzá de akkor is). Erre kifakadt hogy "az ilyen menjen a picxába!" meg hogy ennek mi értelme van.

Ikazából számomra érdekes és megmosolyogtató ez (mármint hogy ha valakit nem pusztán nem érdekel, hanem kifejezett ellenérzése van). Gyökeresen más gondolkodás.

2018. szept. 1. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Minket érdekel! 16 éve ebben élünk, és nagyon szeretjük! De véleményem szerint azért nem érdekel senkit, mert míg pl. a médiában 0-24ben nyomatják, hogy legyél karcsú meg fitt, ilyen zsírégetőt, olyan bogyót vegyél, meg kockahas szelfi stb. addig az erőről szó sincs... Nem ismerik ezt a sportot az emberek, és a médiának nem is érdeke megismertetni az emberekkel mert nincs benne pénz... Nem lehet vele terméket reklámozni, eladni... A másik ok, az örök sztereotípia amit a buta emberek terjesztenek, hogy "azér" erős mer' kokszol"... Azt hiszik, hogy ha ők is a tévé előtt sörözve bevennék a"kokszot" máris elszaladnának az 560kgos lengősúllyal, meg 500kg-ot húznának fel, így az egy nulla, semmi eredmény... Az emberek mindigis kifelé akar szépet mutatni, márkás trendi ruhák, izmosság, kocka has, stb. ez az iszonyatos felszínesség ami vonzza őket, és minden amivel ezt elérhetik... Az, hogy erős valaki sokszor nem is látszik rajta... Max. "nagydarab"... Nemrég létrehoztuk a csatornánkat, hogy betekintést nyerhessenek az emberek kicsit jobban az erősportok világába, illetve abba, hogy mennyi munka /16év/, akarat és kitartás kell ahhoz, hogy valaki igazán erős lehessen! Csatornánk:

https://www.youtube.com/channel/UCpaqDMYSZ1vLM8qKJXFJbxg?vie..

2019. febr. 9. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem értem az olyan embereket mint a #11-es válaszoló. Még a kérdést sem érti de azért ír valamit aminek semmi köze a kérdéshez:

"ebben a sportban senki nem jótékonykodik, nem dolgozik a közjóért, a versenyzők nagy részének az élete a saját testéről szól, ami rohadtul visszataszító"

Senki nem jótékonykodik? Ha utánanéznél az erősember sport az amiből sokkal több a jótékonysági verseny évente mint bármelyik sportban... Tehát aki edzeni jár és erős/izmos akar lenni az visszataszító? Értem. Neked miről szól az életed? Dolgozol mint a robot, hazaméssz, iszol egy sört, elzavarod a gyereket a tévé elől? Vagy csinálsz valami olyat is aminek több értelme van mint sportolni?

2023. jan. 22. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!