Van valakinek tapasztalata nagyobb mennyiségű hús tárolásáról?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most van egy kis akció lehetőségem, eddig napi szinten vettem a csirkét, de ma kb 1010ft-ért tudnám megvenni a csirkemellet, 15kg tárolása,fagyasztása, nem lesz gond? Nem fog megavasodni vagy esetleg valami más problémája nem lesz a húsnak, mivel lesz olyan hús is ami 30napig fagyasztott állapotban lesz, ez nem gond?
Köszi előre is.
2018. ápr. 29. 12:29
1/7 anonim válasza:
Nem gond. Nekem vidékről hoztak pontosan 15 kg húst (csirkemell). Fagyasztóban tárolva még 60 nap után se volt semmi baja. így 30 nap biztosan nem jelenthet gondot. jah és szaga sem volt. A kiolvaszát én úgy csináltam, hogy hűtőbe tettem egy tányérba amíg ki nem olvadt megsüthető állapotúvá.
Elvileg csak annyit ''tilos'' csinálni, hogy kiveszed kiolvasztod és visszarakod megint a fagyasztóba.
3/7 anonim válasza:
Húsokat elég bevett dolog hónapokig fagyasztani, nem lesz baja.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2018. ápr. 29. 13:50
5/7 A kérdező kommentje:
Közbe megvettem, ki méregettem fél kilónként és így csomagoltam el, és be a fagyasztóba
2018. ápr. 29. 13:51
6/7 anonim válasza:
Disznóhús eláll fagyasztóban egy évig is, sztem a csirke is kibírja.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentárt :)
2018. ápr. 30. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!