1/7 anonim válasza:
Szerintem Björnsson. Hall elvileg nem indul többet, Shaw-nál meg már az Arnold Stronman Classicon is jóval erősebb volt Björnsson. Más meg nem nagyon kerülhet a képbe.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is Björnsson.Savickas igen gyengén szerepel eddig..Lehet be se fog kerülni a fináléba.Azért furcsa ez egy 4x-es világbajnoktól.Tavaly is csak 8. lett.
2018. ápr. 29. 16:52
3/7 anonim válasza:
Savickas már kiöregedett, nem hiszem hogy lenne esélye, és Shawnak is nagyon össze kell szednie magát ha fel akarja venni a versenyt Björnssonnal. Szerintem idén egyedül Hall tudná megszorítani Björnssont, de ő meg ugye nem indul. Én szurkolok is Björnssonnak 2 éve legyőzte Hall-t csak Shaw-t nem, tavaly legyőzte Shaw-t csak Hall-t nem, idén igazán megérdemelné már ő a győzelmet.
4/7 A kérdező kommentje:
Björnsson nagyon küzd.Megnyerte az Arnold Classicot,az Europe Strongest Mant,ezt is meg fogja.Ez az ő éve lesz.
Eddie Hall amúgy hogyhogy nem indul?
Arra kiváncsi lennék,hogy ha Pudzianowski manapság versenyezne,le tudná e nyomni Björnssonékat.
Még senkinek sem sikerült olyan dominanciával győzni,mint Pudzinak 2003-ban..20 pont különbséggel.
2018. ápr. 29. 22:31
5/7 anonim válasza:
Hall megserult par hete. Felrelepett, es a bokaja eleg csunya lett.
6/7 anonim válasza:
Pudzianovski azért is nagyon tiszteletreméltő számomra mert úgy vokt képes 5-ször nyerni hogy nem is volt zsíros, 145kg volt a versenysúlya, mi lett volna ha ő is feltömegel 180kg fölé, akkor szerintem a maiakat is verte volna simán.
7/7 A kérdező kommentje:
130-136kg volt versenyeken.És 2018-ban szakadt vádlival nyerte meg.
Amúgy nem mindenki tud feltömegelni 180kg-ig
Savickas most belehúzott,Bjornssonnak viszont rosszul sikerült az utolsó event
2018. ápr. 30. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!