Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokkal érhetem...

Milyen gyakorlatokkal érhetem el, hogy lapos fenékből szép nagy kerek feneket formáljak?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan gyakorlatok érdekelnének amelynek az eredménye hamarosan meglátszik. Amúgy vékony testalkatom van, ezért nem csak lapos hanem elég kicsi is. Mit kellene csinálnom?

2018. ápr. 15. 21:07
1 2
 1/13 anonim válasza:
0%
Szeretnel a csajoknak tetszeni?
2018. ápr. 15. 21:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, ez lemaradt :)
2018. ápr. 15. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő étrend,nagy súlyos teljes guggolás konditeremben és vékony derekú,széles csípős alapgenetika.
2018. ápr. 15. 22:15
 4/13 anonim válasza:
46%

szió

kerékben guggolás támponton guggolásból ugrás

támponton két oldalról guggolásból guggolásba ugrás át a támponton

keteble (szarult írtam elnézést :D ) fokozatos súly emeléssel guggolj majd ha megerősödtél mehet a nyakadba is a súly (nekem még nem tart ott kicsit gyengusz vagyok egyenlőre de a golyó már 8 kg:'D )

leg press gépet is használd én most nyomok 30kg-ot ki vele

és persze tömegelős étrend

2018. ápr. 15. 23:27
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de nem szeretnék terembe menni, itthoni gyakorlatok érdekelnének főként
2018. ápr. 16. 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem guggolás, kitörés, csípőemelés talajon, padra lépés. Eleinte súly nélkül, aztán súllyal mindet. Ezek combra és fenékre mennek.
2018. ápr. 16. 14:50
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) súlyként megteszik pl. vizes palackok is? nincsenek sportos eszközeim, mert nem igazán sportolok
2018. ápr. 16. 22:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Persze, akár az is, vagy egy zsugor cukor. :D :D

de bármi aminek súlya van és tudsz vele mozogni. A vizes palackok nagyon hamar kevésnek fognak bizonyulni, de majd érzed úgyis! Hajrá! :)

2018. ápr. 17. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

Nem kotekedesbol, csakugy szimpla kivancsisagbol

Miert nem akarsz terembe menni?

Valahogy sose fogom szerintem megerteni ezt a dolgot

2018. ápr. 18. 00:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd, ha kevés a két vizes palack, pakolhatod hátizsákba vagy varrhatsz magadnak mellényt valami zsebes mellényt, aminek a zsebeibe öntesz súlyt, mondjuk forrasztóónból vagy ólomból (a súlyokat a zsebbel egyező méretűre öntsd homokformába, csak miután kihűlt, pakold a mellénybe :D ). Esetleg kérj meg valakit, aki megcsinálja neked, ha nem értesz hozzá.
2018. ápr. 18. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!