Mi történt NinjaTyler testépítő Youtube videóssal?
Az már az első videója alapján leszűrtem hogy nem orosz...
De vajon mi lehet a foglalkozása ?
Igaz lehet az az elmélet,hogy azért hord maszkot,mert egy bűnöző és nehogy megtalálják?Ami azt illeti,rohadt sok pénze van.Nagy háza van,saját edzőterme,kardió szoba,Haägen dazs jégkrémmel eteti a kutyáját.
Amúgy szerintem valami történt vele.Vagy börtönbe került vagy kórházba vagy az alvilág elkapta
Szerintem csak örökölt valami vagyont.
Vagy kox/drog díler és mellette g4play de ez kevésbé valószínű.
Ha megnézitek a világ különleges erőit akkor sehol nincs ekkora izomtömeg mert nem tudnak olyan gyorsak lenni mint egy 80kg-os ember.
99% hogy svájci a régi bejegyzásei alapján és ott aki "ehte" svájci annak van csak lakása mert nagyon drága.Meg úgy alapjában véve a svájciak nagyon gazdagok.
Szerintem svájcon belül az olasz oldalhoz lakik közelebb.De ezt nem mondom meg biztosra mert kint össze vissza keverednek a nyelvek (switzerdütsch).
Ha tudnám hol lakik nagyjából pontosan elmennék hozzá mivel szüleim kint élnek sűrűn látogatom őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!