Ti hogyan tartjátok biztonságban a cuccaitokat az edzőteremben? Lopták már el valamiteket azóta mit változtattatok?
1. Telefont-t beviszitek és leteszitek gyakorlatok közben vagy zsebben tartjátok? ha leteszem ellophatják ha nálam van összetörhetem (nem viszem be akkor meg a szekrényből lophatják el)
2. Amíg zuhanyoztok nyita hagyjátok a szekrényeteket? vagy viszitek magatokkal a kulcsot?
A telefont beviszem, biciklin előttem van, más gépeken meg leteszem a földre a vízzel (volt már hogy véletlenül picit ráléptem, de erős tokja van és védi szerencsére), mindig cipelem magammal és nem szokásom elmászkálni a géptől amin éppen vagyok. De ha mégis, akkor letakarom a törölközővel és szemmel tartom, vagy egyszerűen megfogom addig...Lopás még nem történt, nagyon jó terembe járok és nagyon figyelek is.
Zuhanyozni nem a teremben szoktam, mert elég közel lakom, de am tuti bezárnék mindent a szekrénybe és vinném magammal a kulcsot, sose tudni alapon.
Olyan helyre járok, ahol nem jellemző a lopás. Akkor sem, ha nincs szekrénybe zárva a cucc, csak lóg a fogason. Nem tűnt még el semmi.
A telefont nem viszem magamal a terembe, hogy ne zavarjon edzés közben. Hacsak nem várok fontos hívást, az kivétel. A telefont nem szeretem zsebben tartani edzésen kívül sem, mert már törtem be úgy a kijelzőt, hogy nekidőltem valaminek és megnyomódott...
Javaslom,hogyovtaskaba a derekadon legyen az irat penz kulcs telefon. Ne tedd le sehova.
Zuhanyzasnalakaszd felegy nejlonzacskoba magad melle vagy zard a szekrenybe.
Nekem tavaly nyáron a cipőm lopták el, és aznap busszal mentem. Kénytelen voltam mezítláb haza menni, mindenki nézett, de hát ez van.
Amúgy még drága sem volt, 5 forintért, nem tudom minek kellett neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!