Evezés melyik változatát érdemes végezni?
Figyelt kérdés
Hagyomámyos,pendlay vagy yates?Melyik könnyebb/nehezebb?Melyikkel lehet nagyobb súlyt mozgatni?Melyik a hatékonyabb?2018. ápr. 2. 01:51
1/6 anonim válasza:
Nincs olyan hogy jobb, olyan van hogy neked jobban fekszik az egyik, de lehet a haverodnak meg a masik mivel minden ember mas
Probald ki mindet, esetleg valtogasd oket
Arra meg nem valaszolok hogy melyikkel lehet nagyobb sulyt mozgatni, ugyanis te a testepites rovatba irtal ahol nem a suly a lenyeg hanem az izmok maximalis leterhelese
Hidd el siman tudnek bicepszezni 35-40 kgval, megis 25-30-al szoktam, mert egyszeruen ugy jobban erzem az izmot
2/6 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy érzed vagy sem. Ha nem elég nagy a terhelés, nem fogsz izmosodni kellőképpen. Ez nem a jóga kategória.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a terhelés,csak a súly
2018. ápr. 2. 11:15
4/6 anonim válasza:
Számít a súly, de az evezésre azt mondom, hogy csak akkor próbálj csalni egy kicsit, ha már van tapasztalatod, kezdetben érdemes törekedni a szabályosságra, hogy ráérezz. Pendlay evezés a robbanékonyságot jobban fejleszti, mert mindig "tehetetlen" helyzettból kell indítani. Bár szerintem a legtöbb embernek nem jó hozzá a struktúrája, hogy olyan mélyről húzhasson biztonságosan. Inkább a hagyományost csináld.
5/6 A kérdező kommentje:
És a yates row?
2018. ápr. 2. 13:40
6/6 anonim válasza:
Nekem a yates row jön be egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!