Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kajáktól hízhatok a...

Milyen kajáktól hízhatok a leggyorsabbak?

Figyelt kérdés

Jelenleg 70 kg vagyok. Még egy 20 kg jó lenne.

Mikkel szedhetem össze magam a leggyorsabban? Nem baj, ha nem finom, csk kalóriatartama legyen.

2018. márc. 29. 13:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
mi a fa*?? izomból akarsz vagy zsírból? :D jézusom
2018. márc. 29. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:

Zsir 9.3

Szénhidrát 4.1

Fehérje 4.1

Ennyi kcal van az alaptápanyagokban. Minden amit eszel ezekből(meg elhanyagolható kcal tartalmú összetevőkből) áll.

Nekem az vált be, ha nagy votl a zsirbevitelem, tojás, zsiros húsok, rizs helyett tésztát nyomtam, rizs eltelit, tésztából iszonyat mennyiséget be tudok zabálni, bármilyen tészta, pizzától kezdve bolognaiig minden. Kenyeret is nyomhatod, cukros dolgokat nem ajánlom attól mert magas a kcal tartalma a cukros vackoknak, besokallsz tőle és nem fogsz tudni annyit bevinni mint zsirból meg normális chból. Ráadásul sokkal egészségtelenebb hizási folyamat.

2018. márc. 29. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:
Ja második vagyok, ne nézzetek hülyének amiért zsirkúrát ajánlottam neki, ő kérte. :D xd
2018. márc. 29. 13:58
 4/17 A kérdező kommentje:

20 kiló izmot nem lehet felépíteni, így marad a zsír. Onnan majd könnyebb izmot építeni.

Tomegesebb akarok lenni.

2018. márc. 29. 13:59
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Bizony ahogy mondod kérdező.

Fel kell szedni 20 kiló zsírt és szépen izomba átdolgozni. Jó lesz az!

2018. márc. 29. 14:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Mivan veletek emberek,ha nem értetek hozzá miért mondod te is utolsó hogy jó lesz? Zsírból nem lesz izom,és semivvel nem lesz könyebb átalaktani izommá. Tudatlan barmok.
2018. márc. 29. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, egy smile kellett volna a végére...
2018. márc. 29. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha dagadt akarsz lenni, akkor tényleg jó a #2-ben javasolt étrend. Viszont dagadtan semmivel nem lesz könnyebb izmot építeni, mint ha most nekiállnál normálisan tömegelni.
2018. márc. 29. 14:11
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát ő zsirt akar, minden joga megvan hozzá.

Azt tényleg nem irtam oda neki, hogy zsirból nem lesz izom, sajnos odairhattam volna ha már a diplomás orvosok is ebben a tévhitben élnek, akkor egy átlag gyakorin tanácsot váró ember is beleeshet ebbe a nevetséges tévhitbe.

Igen, diplomás orvosok, tapasztaltam, nem egynél. Szomi igaz?

2018. márc. 29. 14:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Valakinek bejön a zsíros test ennyi.

Nagyon esztétikus tud lenne

[link]

:D

2018. márc. 29. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!