Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vízhajtó/vízhatjás hogyan...

Vízhajtó/vízhatjás hogyan működik?

Figyelt kérdés
Vegyük pl a Scitec Water Cut-ot. A leírás szerint napi 2x2 kapszulát kell fogyasztani. Viszont ezt gondolom a testsúly függvényében kéne belőni. Nyilván egy 90kg-os sportolónak több kell mint egy 70kg-osnak. Mennyi ideig kell/lehet szedni? Hogyan kell időzíteni, mikorra mutatkozik meg a hatása? A szedése alatt hogy nézzen ki a vízfogyasztás? Első vízhajtás lesz. Meddig tartható a vele elért állapot? Ha jól tudom utána a szervezet túlkompenzál tehát vízesebb leszek mint előtte. Mennyi ideig fog tartani amíg vissza áll a sztenderd állapot? Miután elhagyom apránként növeljem a vízfogyasztást vagy rögtön mehet 1 liter/20 testsúlykilógramm?

2018. márc. 25. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne csináld.
2018. márc. 25. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Látjátok ez ragyogóan tükrözi hogy mennyit ér ez az oldal. Azon kívül hogy kinek mennyi a testzsír százaléka és hogy kokszol e semmire sem tudtok építő jelleggel válaszolni.
2018. márc. 26. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Scitec water cut? Egy legalis tapkiegtol ne varj oriasi dolgokat. Picike vizet lehajt max es kesz. Szaraz nem leszel tole. Szerintem penzkidobas, de ha gondolod probald ki.
2018. márc. 26. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Levan irva neten miert NE csinald. Nem irod le a mi a celod vele,en vagyok a hulye ?

De akkor tessék: megemeled a vizfogyasztas napi 10 lre elkezded szedni a vizhajtot majd formaidozites elott 1-2 nappal elhagyod a vizet. Formaidozites napjan 8 deci víz. 1 -2 nap alatt visszaáll normalba,mehet egybol 20kg/l. De ha meghalsz annak nem örülnék.

2018. márc. 27. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!