Vízhajtó/vízhatjás hogyan működik?
Figyelt kérdés
Vegyük pl a Scitec Water Cut-ot. A leírás szerint napi 2x2 kapszulát kell fogyasztani. Viszont ezt gondolom a testsúly függvényében kéne belőni. Nyilván egy 90kg-os sportolónak több kell mint egy 70kg-osnak. Mennyi ideig kell/lehet szedni? Hogyan kell időzíteni, mikorra mutatkozik meg a hatása? A szedése alatt hogy nézzen ki a vízfogyasztás? Első vízhajtás lesz. Meddig tartható a vele elért állapot? Ha jól tudom utána a szervezet túlkompenzál tehát vízesebb leszek mint előtte. Mennyi ideig fog tartani amíg vissza áll a sztenderd állapot? Miután elhagyom apránként növeljem a vízfogyasztást vagy rögtön mehet 1 liter/20 testsúlykilógramm?2018. márc. 25. 21:08
2/4 A kérdező kommentje:
Látjátok ez ragyogóan tükrözi hogy mennyit ér ez az oldal. Azon kívül hogy kinek mennyi a testzsír százaléka és hogy kokszol e semmire sem tudtok építő jelleggel válaszolni.
2018. márc. 26. 10:23
3/4 anonim válasza:
Scitec water cut? Egy legalis tapkiegtol ne varj oriasi dolgokat. Picike vizet lehajt max es kesz. Szaraz nem leszel tole. Szerintem penzkidobas, de ha gondolod probald ki.
4/4 anonim válasza:
Levan irva neten miert NE csinald. Nem irod le a mi a celod vele,en vagyok a hulye ?
De akkor tessék: megemeled a vizfogyasztas napi 10 lre elkezded szedni a vizhajtot majd formaidozites elott 1-2 nappal elhagyod a vizet. Formaidozites napjan 8 deci víz. 1 -2 nap alatt visszaáll normalba,mehet egybol 20kg/l. De ha meghalsz annak nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!