Szerintetek látványos eredményekkel büszkélkedhetek? 17/f
Az első két kép nyár elején készült. Az utóbbi 2 két kéttel ezelött. Nem vagyok beleőrülve a testépítésbe. Normálisan eszem(tisztán, kevés szemetet, de nem számolgatom hogy hány szem rizst ettem aznap. Heti 3-4x lejárok edzeni. És ennyi. Kis infó magamról: 177cm
Anno 74kg (most is annyi)
A karom anno 31cm volt most 34cm
Mostani:
Milyen szempontbol?
A valtozas nagyon jo, de ez meg, ahogy cortez mondana, nokedli.
nem látni változást? Qurvára van változás ha előről nézed, hátulról nem eldönthető, mert kicsavart háttal állt az elsőn.
Jó úton haladsz, de az a baj a te testalkatoddal hogy nagyon sokáig nem fogsz jutni, az ilyen szikár alaktúak nem nagyon hajlamosak a vastag izom felszedésére, ott érdemes lenne elgondolkozni hogy mennyire gondolod komolyan az egészet, ha érted mire gondolok...
Ezt nem negatívként írom,de koslayernek igaza van.
8-9hónap alatt ennél azért jóval jobb eredményeket el lehet érni.
Ránézésre neked sincs top genetikád,de ha kajára figyelnél,kiszámolnád mennyit kéne enni és mérnéd magad,korrigálnál lehetne jó eredményeket elérni.
2 kép közzöt én annyit látok,hogy fogytál kicsit,meg fel vannak töltödve a glikogén raktárk amik kicsit kerekítenek oszt ennyi izomtömegben különbséget nem igazán vélek felfedezni.
lassan 1 éve edzel és szerintem ha őszintén megnézed magad te is látod,hogy valami nem stimmel..
Mostani tömegedhez számolj nem vagy dagadt szóval 150g fehérje(max),350g ch kb,70g zsír.
Mérd magad,ameddig nem jön havi 1kiló addig emeld/csökkentsd ,mellé edz normálisan.
Pl edzéstervedre kíváncsi lennék. leírhatnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!