Barmilyen negativ hatást tud okozni a tej?
Tudom h a tej lassu felszivodasu. Viszont a reggeli zabomat nem nagyon tudom elkepzelni tej nelkul. Izesiteni viszont feherje porral szoktam.
A reggeli gyorsfelszivodasu feherjembe betud kavarni a tej?
Csak reggel iszom/eszek tejet 400ml
Max befosol...de nem biztos.
Szerintem ha amúgy is ízesíted, akkor a zabpelyhet belerakod sima vízbe, annyiba, amennyit felszív, plusz egy kicsit engedsz rá mert a fehérjét is fel kell oldania..szerintem nagyon finom, még jobb mint a tej.
A magas inzulinválasz miatt idővel kialakulhat IR.A gyengébb tünetek közül pedig hasmenés puffadás.Hosszabb távú napi tej/tejszármazék fogyasztás pedig gyengíti az immunrendszert és fokozza a gyulladásos folyamatokat enyhébb vagy akár a legsúlyosabb formában.
De ha úgyis raksz bele fehérjeport ami valószínűleg úgyancsak tejszármazék ami ízesített,akkor minek a tej még mellé egyébként?Lényeg a lényeg egészségtelen kombináció ez reggelire főleg hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!