Szilárd kaja vagy étrend kiegészítő?
Figyelt kérdés
Melyikbol vigyem be a feherje mennyisegemet?
Ugy ertem, hogy ha szilárd kajával betudom vinni a napi mennyiségu feherjet ami 100kgra nezve is 200g.
Kell nekem feherje por?
Tomegelni akarok.
Nem lesz gaz az. Hogy reggel es edzes utan nem feherje port iszom,hanem szilárd kajat viszek be?
Korabban kiprobaltam a feherjeport es jobban ment tőle az edzes. Legalábbis akkor ugyereztem.
2018. márc. 4. 10:45
1/4 anonim válasza:
Rosszul érezted. Ha szilárd kajából be tudod vinni, akkor nem kell a por. De zsírmentes tömegre számolj. Nem hiszem, hogy 120 kg lennél
2/4 anonim válasza:
Szilárd kaja, és a 170g fehérje is elég.
3/4 anonim válasza:
Versenyzők is szilárd kajára alapoznak mindent, aztán a hiányzót kipótolják tápkieggel és végül jön a kox :D
Fejérje por akkor nagyon jó, ha lusta vagy minden nap főzni, és egyszerűbbnek tartod legurítani egy turmixban 50g fehérjét 100g zabplisztel, mint megenni egy tányér kaját.
4/4 A kérdező kommentje:
Arban ugyanott lennek, ha feherjet veszek es ha nem. Szimplan az izesites is jol jönne ha feherjeport rakok pl zabpehelybe így cukrot elfelejthetnem. Edzes utan szinten jol jonne a gyors ch es glutamin iztelennizesitesere.
2018. márc. 4. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!