Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért oszlik el ilyen aránytal...

Miért oszlik el ilyen aránytalanul rajtam a zsír, köze van a magassághoz?

Figyelt kérdés
180centi vagyok,1 éve edzek. Majd árpilisba szeretnék elkezdeni szálkásítani,de erre azért kíváncsi lennél. Szóval a karom rendesen száraz,vállam is. A hátamon,a mellemen,és az alsó hason pedig van némi zsír. A has felső részén kevés zsír van,ott látszanak is a kockák,de alul eléggé zsíros.
2018. febr. 28. 19:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk a hátamon nincs sok,szóval csak alsó has,meg mell.
2018. febr. 28. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
genetika hol tárolod, én férfi létemre a combomon és a seggemen tartom főként amikor megdobom a testzsirt 20%-ra :) szóval te még jól jártál ;)
2018. febr. 28. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Áá velem is ugyanez van mindig :D (pár centivel magasabb vagyok). Hasam/combom mint egy malacé tömegnövelés végén, váll, kar, felsőhát, vádli tiszta száraz. Ilyen a genetika.
2018. febr. 28. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy az igaz hogy minél magasabb valaki annál aránytalanabbul oszlik el a zsír?
2018. febr. 28. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Így van genetika. Én combra és fenékre hizok, hogy bármelyik gettó buxa megirigyelhetné :D pasi létemre kicsit gáz és nehezen szabadulok meg tőle.

Szerintem nem törvényszerű hogy a magasabbakon aránytalanul oszlik el. Ismerek olyan embert aki 195 cm és majdnem ugyan ennyi kg (160-170) de sokkal kevesebbnek mondanám mert tök arányos

2018. febr. 28. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

amit írsz az a férfiak 90%ára jellemző zsírosodási ütem,tehát nem magasság függő.

de majd az milyen lesz,hogy a hasad már eres és a hátad alján még mindig össze tudod majd csípni a zsírt.

2018. febr. 28. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Korbács az legyen a legkisebb baj! :D
2018. febr. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!