Mennyien hoznak maguknak szteroidkat külföldről?
Angliából szeretnék hozni Mo-ra szteroidokat. Angliában lehet őket rendelni netről, elég megbízható oldalakról. A magyar rendelős cuccokról nagyon rosszakat hallottam, vagy lehúzás az egész, vagy csak nem azt kapja az ember, amit vár. Arra gondoltam, hogy amikor megyek újra angliába, rendelek 1-2 kúrányi szteroidot+kiegészítőket, és hazahoznám őket. Utánaolvastam, elvileg ez nem okoz gondot jogilag, kivéve ha nagy mennyiség van nálam.
Valaki csinált már ilyet, hogy nem Mo-n vett szteroidot, és aztán repülővel visszajött a portékával együtt?
Igen, gondoltam, hogy a biztonság érdekében beleteszem őket valami más dobozba.
De elvileg birtokolhatok "legális" szteroidokat, ameddig azokat nem adom oda/el másoknak.
Nem érdemes netről rendelni,sokkal több a kamu cucc,mindig azt veszik ami olcsóbb majd átcimkézik,így mindig változik mi is van benne.
Ismerkedj olyan emberrel akin látszik,hogy keményen benne van és tőle kérdezősködj hogy honnan-kitől mit.
Nyílván itt is benne van,hogy szart kapsz és lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!