Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez már nem naturál szint?

Ez már nem naturál szint?

Figyelt kérdés
[link]

2018. febr. 23. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
# 6 te miről beszélsz? XD Mi az, hogy masteron gyanús?
2018. febr. 24. 11:48
 12/18 anonim ***** válasza:
hat ha tudod mi az, mit csinal es mikor hasznaljak ertened. :D
2018. febr. 24. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
12# kisfiam! Egy pár kúrán túl vagyok, de te szerintem nagyon el vagy tájolva. Ez nem tren, hogy feltűnő látszatja legyen. A masteronnak annyi látszatja sincs mint a wininek.
2018. febr. 24. 23:24
 14/18 BlodDrunk ***** válasza:

Nem naturál,de azért néz így ki mert rohadt alacsony,versenysúlya 70kg,olyan 170cm magas maximum,naturálban hozható,de nem leszel ilyen definiált.

Ebből él egyébként,szóval,hülye kérdés,hogy naturál-e.?D

2018. febr. 26. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg naturál. Nincs ebbe a kinézetbe semmi extra
2018. febr. 26. 10:24
 16/18 anonim ***** válasza:

utolso elotti te elegge amator lehetsz ha a trent tudod csak felhozni, ez hulyeseg hogy az tesz legnagyobba... van sok mas ami kepes naggya tenni.

Meg hat azt se vagod miert irtam a masteront amibol latszik h vagy a szad jar a hiedelmek alapjan vagy csak valami kis sustamatyi vagy...

2018. febr. 26. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 sírok. Ki írta, hogy nagy leszel tőle?! A növitől meg az inzulintól leszel nagy józskagyerek. De be is fejeztem veled mert nagyon tudatlan vagy. Egy rendes kúrát nem tudnál össze dobni.
2018. febr. 26. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:

inzulin meg novi lol... ja elered hogy csonak meretu labad legyen meg akkora hasad mint fekete lacinak csak epp szarazon...

Erdekes Arnoldek idejeben nem volt novi, meg is voltak nagy allatok, mint Tom Platz pl.

2018. febr. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!