Szegeden melyik kondi a legjobb?
Nem vagyok szegedi, de írnék saját meglátást.
Én egy szakadt terembe járok. Szakadtak a szőnyegek mindenhol, rozsdásak a súlyok, szarok a szekrények, ütött-kopott minden. Mind leszarom, mert nem wellnessezni megyek oda, hanem beszarni. Ront valamit a teljesítményeden, hogy hullik a vakolat? Te is írtad, nem kell csilli-villi. Nézd meg neten, hogy melyik a 2 legolcsóbb, Face-en biztos vannak képek is a gépekről, amelyikben többet látsz, menj oda. Semmi más nem számít, a halálom, amikor beb___nak pl. bicepsz-gépet, ami van vagy 100 kiló, 8 csigával, 10-féle állíthatósággal, 30 méter madzaggal, én meg 3 gyakorlattal, 20 perc alatt úgy megedzem, sima szabadsúllyal, hogy 2 nap múlva sem bírok emelni. Legyen keresztcsiga, 3-4 féle lábgép, 1-2 fekpad, rudak, tárcsák oszt hali. A többi csak felesleges b_ziság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!