Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szegeden melyik kondi a legjobb?

Szegeden melyik kondi a legjobb?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy melyik ár érték arányban a legjobb? Nem kell csili vili, hiper modern felkapott hely, de azért ne legyen egy hulló vakolatú hulladék hely. Nem szeretnék nagyon sokat egy havi bérletre kteni. Válaszaitokat előre is köszi.

2018. febr. 17. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szegedi, de írnék saját meglátást.

Én egy szakadt terembe járok. Szakadtak a szőnyegek mindenhol, rozsdásak a súlyok, szarok a szekrények, ütött-kopott minden. Mind leszarom, mert nem wellnessezni megyek oda, hanem beszarni. Ront valamit a teljesítményeden, hogy hullik a vakolat? Te is írtad, nem kell csilli-villi. Nézd meg neten, hogy melyik a 2 legolcsóbb, Face-en biztos vannak képek is a gépekről, amelyikben többet látsz, menj oda. Semmi más nem számít, a halálom, amikor beb___nak pl. bicepsz-gépet, ami van vagy 100 kiló, 8 csigával, 10-féle állíthatósággal, 30 méter madzaggal, én meg 3 gyakorlattal, 20 perc alatt úgy megedzem, sima szabadsúllyal, hogy 2 nap múlva sem bírok emelni. Legyen keresztcsiga, 3-4 féle lábgép, 1-2 fekpad, rudak, tárcsák oszt hali. A többi csak felesleges b_ziság.

2018. febr. 17. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
fit world, szegi fitness
2018. febr. 18. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. febr. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!