Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik tolódzkodót vennétek?...

Melyik tolódzkodót vennétek? És miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. febr. 10. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyet vettem és tökéletes, párnázott is , kényelmes a használata.Ráadásul fele annyiba kerül,mint amiket linkeltél :D

2018. febr. 10. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Húzódzkodórudat +gyűrűket lenne a legokosabb venni, de ha mindenképp állványt akarsz, akkor amit az első linkelt.
2018. febr. 10. 22:17
 3/10 A kérdező kommentje:

1# köszi! megnéztem youtuben, gondolkozom rajta :D

2# húzódzkodó már van a falon. Miféle gyűrűkre gondoltál?

2018. febr. 10. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Gimnasztikai gyűrűk, tudod, amit tornászok szokták használni.

Életed végéig lesz rajta mit tanulnod, a legsokoldalúbb eszköz, amit sajátsúlyos edzéshez használhatsz, több féle tolódzkodásfajtát tudsz rajta csinálni, és mind nehezebb, mint a paralell rúdon.

2018. febr. 10. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem mellesleg olyan 20-40€ közt már tudsz venni, szóval még olcsóbb is az állványtól.

Nem kell a legolcsóbbat, de a legdrágább felesleges, ajánlom a matt fát, de ha lakkozottat veszel, és nem tartod kényelmesnek(személyfüggő), akkor csak lecsiszolod (és fordítva.)

Ami még könnyít az életeden, hogy olyat vegyél, ami szalagon lóg, és van rajta számozás, ne kelljen vele ügyetlenkedni amikor beállítod a magasságot.

2018. febr. 10. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen van, nagyon jó minőség.Ezen jóval nehezebb minden gyakorlat,mint a rúdon.

2018. febr. 10. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Csomó dolgot tudsz csinálni rajta.Invertált evezés, fekvőtámasz, tolódzkodás,húzódzkodás,egylábas guggolásnál tudsz rajta támaszkodni ha amúgy nem megy.Nézz videókat youtube-on róla! "ring worokout"
2018. febr. 10. 23:12
 8/10 anonim ***** válasza:
*workout
2018. febr. 10. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Inkább vennék két szál zártszelvényt meg egy szál csövet és csinálnék magamnak.
2018. febr. 11. 10:59
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, ez a gyűrű tényleg jól néz ki :) Eddig ez a nyerő! Köszi :)
2018. febr. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!