20 évesként érnek valamit a boltban kapható dolgok?
Szóval egy 19-20 éves, átlagos testalkatú, viszonylag könnyen izmosodó és nehezen hízó férfinak számítanak-e / mennyit számítanak azok az "extra" táplálékkiegészítők, melyeket boltban lehet kapni?
Gondolok itt pl. Biotechusa-ból tst fokozókra, vagy legutóbb a Scitec-től láttam valamilyen növekedési hormonnal kapcsolatos cuccot, biztos tudjátok mikre gondolok (persze nem csak a két említett márka, csak ezek voltak eszemben).
Segítenek ezek bármennyire is? Megéri őket megvenni fehérje, vitamin stb mellé?
(Ha jól tudom, miután leáll a növekedés, a növekedési hormon nem befolyásolja a testmagasságot. Ez így van? Erre is gondoltam, hátha.)
Nem, szinte semmit.
A tesztofokozo eleve felesleges 20 evesen, a novekedesi hormon fokozo pedig a termeszetes erteken belul tudja novelni, ami szinten nem sokat er, max jobban alszol tole.
20 evesen mar nem leszel magasabb tole.
Semmit... Nem a bogyóktól lesz valaki izmos. Ahhoz ott kell lenni hétről hétre a teremben és legallyazni magad, aztán beb_szni egy grillcsirkét. :D
Ízületvédő viszont alap, ne várd meg, hogy fájjon. Én megvártam, hiba volt.
Proenzi 3 Expur - most vettem akciósan, 90+50 db.
Míg a Biotech ízületvédőben van 400 mg az egyik hatóanyagból, addig a Proenziben 1500.
Leírom a leghatásosabb dolgokat amik boltban kaphatóak: marha husi, szárnyas husik, hal husi, zöldségek, túró, tojás, zab, burgonya, rizs.
Nincs más hátra mint ezeket megfőzni és belapátolni.
Örülök hogy segíthettem.
Viccet félretéve, először a rendes kaját rakd rendbe 20évesen elég magas a tesztoszteron szinted(mi lesz 40-50felett?)
Amúgy nekem mindegy mit eszel.
Köszi a válaszokat!
Kaja/edzés rendben van (helyzethez képest), + van ízületvédő, vitamin is. Most beszereztem ezt a gh-s dolgot, többen is (itt is talán az #1, most nem látom) mondták, hogy jobb lehet az alvás. Meglátjuk segít-e, nekem az is bőven jó ha jobban alszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!