Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hammertime challange vélemények?

Hammertime challange vélemények?

Figyelt kérdés

Csak olyn írjon aki figyelemmel követi nagyjábol Német István alis Hungarian Hammert.

Csak szerintem "átverés" szagú kicsit ez az egész ?

Az eddigi kihívások nyertesei mind olyanok voltak akik simán kifizetnek egy las vegasi utat...fogorvos vagy külföldön élő gazdag fiatal.

Csak szerintem van előre lebeszélve ez az egész ?

Egyébként no offense mert nagyon jó az a Német Pisti!

#Hungarian Hammer #hammerchallange #németpisti
2018. jan. 8. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igy van, uzlet volt neki az egesz. Meg kell nezni, azota mennyivel jobban megy neki.
2018. febr. 16. 09:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan nem látnak át a szitán, hammer jófej, elmond dolgokat amiket más nem, nagyon ritka paraszt módjára beszél, és ez hozza nézettséget majd ebből hogy ő elmondta ezeket, te már tudod hogy ő ért hozzá, majd rávezet a lényegre.. felajánlja hogy tart edzést olcsón amire sokan kapnak is.

Végignéztem a videóit, talán 3-4 óra összesen, értékes információ talán 20-30 perc volt. Nem ellene vagyok, jókat sztorizgat.

A lényeg hogy ez egy okos marketing volt tőle, fellendítette a karrierjét, újra hírnevet kapott, bár most úgy érzem hogy megint lefelé húz a története.

Elsőre szimpatikus volt nekem is, most már közömbös,semleges.

2018. febr. 16. 09:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Amit elért az mind a genetikáján és a hozzáálásán múlt.

Ha nincs jó genetika akkor szedhetsz 30mg anavart meg hetente 150mg propit semmi nem fog érni :D

Ha ez megvan de... nem támogatnak a szüleid 18 éves korod óta akkor mehetsz 8-10-12 órában dolgozni amit tudsz és mellette versenyezz stb.

Nekem nem a testépítésben elért sikerei miatt szimpatikus Hammer hanem a stílusa miatt.

Előbb dumálnék vele 1 órát inkább mint hogy edzek egyet.

Ilyen szintű személyi edzés csak versenyzőknek kéne ott is az utolsó hetekben.

2018. febr. 16. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos a genetika nem minden, ő felállt a színpadra és ennyi, nem ért el többet mint más. Miért nem?

Egyszerű azt mondani hogy nem tetszett neki a verseny, és ő nem akar úgy kinézni mint a többi. Ergo,úgy hogy az elmondás szerint kevés cuccal tudott annyit mint más sokkal nem igaz, nem tudott annyit mint ők, mégse olyan jó az a genetika.

Valószínűnek tartom hogy nem propi ment meg anavar, vajon miért ilyen tájékozódott más szerek körül is? A mennyiségeket is megkérdőjelezném, lehet most már csak ennyit szed, de nem hinném hogy a színpadon is ennyi volt.

A stílusáról csak pár szót.

Nézd meg az első videóit és nézd meg a mostani ask válaszokat, esetleg az élő bejelentkezéseket.

Ő mondta hogy nem kedveli a nagyképű,megmondó embereket.. és lásd miből lett a cserebogár.

Egy versenyre nem a Pisti edzésére van szükség, tanácsait megfontolnám, de ilyenkor megbízható forrás kell, megbízható szer,diéta,orvos stb..

Nem leszólni akarom, ügyes volt. Ügyesen toborozta a hammeristákat, nem dicsekvő ember lévén eldicsekedte az eredményeit stb.. jól megfogta a célközönséget.

2018. febr. 16. 13:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Te se vagy valami lángész :D

Versenyformához alap a trenbolon!

Inzulint is tolt a Pisti.

2018. febr. 16. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Erzodik rajta, hogy nem azt kapta a versenyzestol, amit elvart, es most frusztraltan fikazza azt a vilagot esszeru hozzaallassal takarozva, ami persze nem arra alapszik, hogy o milyen erkolcsos lett, csak jo mod a fikazasra.
2018. febr. 16. 21:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Kövezzetek meg de voltam nálla személyi edzésen.

Szuperszettezés volt.

Semmi érdekeset nem tud nyújtani edzés terén de ez nem is elvárható mert egyszerűen nincs mit bonyolítani rajta :D

Koxolásban tud segíteni ha full hülye vagy lusta vagy hozzá hogy kikeresd a netről az infót.

Egyébként nagyon jó fej nyomja a poénokat stb ilyen téren nincsen panasz rá.

Viszont a most indított versenyzői csapatának van értelme.

2018. márc. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!