Kondi kihagyás után egyszerre 3 napon keresztül?
Tehát kb. 2 hónapja kondizok , és tényleg mindenki szerint rengeteget fejlődtem , van aki szerint én 2 hónap alatt többet fejlődtem mint ő maga fél év alatt. No elég az önfényezésből. Tehát betegség miatt egy hete nem voltam kondiban
(eddig Hétfőn - Pénteken jártam hetente ).Most viszont újra van lehetőségem mert meggyógyultam és az lenne a kérdésem , hogy ha ma szerdán megyek , akkor Pénteken mennék legközelebb , de most csütörtökön is tudnák menni ,tehát kihagyás után mennyek 3 szor egymás után , vagy inkáb csak kétszer (szerda - péntek?? Ez egy különlegesebb hét , máskor nem tudok ilyen időben menni , csak ezért kérdeztem :D
Nem fog menni. Már a második nap az erőd felével fogsz tudni gazdálkodni. Így nem fogsz tudni minden izmot rendesen leedzeni.
Én már keményebb munka miatt sűrítettem egy amúgy 5 napos edzést egy hétvégére, hát tartott vagy hány óráig és összébb is estem egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!