Heti 3 edzésre lenne időm, de a teljes testes valahogy nem hoz semmit, valami tipp, vagy kész terv?
Figyelt kérdés
Heti 1szer egy izmot? Úgy tudom naturalon nem a legjobb
De ha pl ICF5x5-öt csinálok, akármennyire jó az étrend és bármennyire odateszem magam egyszerűen stagnálok csak, mindig akkor éreztem hogy jutok valamire mikor nagyobb volumennel, legalább 8-10 ismétléssel dolgoztam.
esetleg egy A-B felosztás lenne a jó megoldás?
Ha valakinek van kedve és ideje akkor elfogadom a segitséget, ha meg csak ideb.s.znátok pár gúnyos megjegyzést akkor tegyétek nyugodtan, ha ettől jobb lesz a napotok.
Előre is köszi
2017. nov. 30. 16:35
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Csináld a PWB kezdő edzéstervet. Abban vannak inkább "izomépítő" jellegű szettek is guggolásra és fekvenyomásra, és a felhúzás is nagyobb volumenű, szerintem jobb mint az ICF. Ki lehet egészíteni hasazassál vagy bicepszezéssel, sőt, azzal egészítsd is ki, mert bicepszezni MUSZÁJ!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket :)
2017. nov. 30. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!