Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 km 9:47 perc alatt történő...

2 km 9:47 perc alatt történő lefutása milyen eredménynek számít?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 15:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De ne versenyző futókhoz hasonlítsunk..7 perc alatt nem sok hobbifutó futja le.Rendőrségi erőnlétin 7:35-re már maximum pontot adnak.Tesi érettségin kell 9:30 alatt lefutni.Akkor ezek is szarok?Ez testépítés témakör.Mondjatjuk azt is,hogy szánalmasan gyenge az,aki nem bír felhúzni 230kg-t
2017. nov. 25. 14:50
 12/18 A kérdező kommentje:
#6 a TEK erőnlétin kell 2700métert lefutni 12 perc alatt,ne mondd már,hogy az áltagember lefutja a 3km-et..
2017. nov. 25. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Átlag emberbe is van aki lefutja 7 perc körül, ez változó. Nem a rossz a te időd, nem ezt mondtuk, csak nagyon jónak tartod, és erre próbáltunk utalni kicsit. Én soha nem sportoltam versenyszerűen, csak hobbi szinten, de 7:30-on belül lefutom bármikor, pedig majdnem egy mázsa vagyok.
2017. nov. 25. 19:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi ez hogy a bunyo megy?Te iskolázatlan gyoker :D
2017. nov. 26. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:

"Átlag emberbe is van aki lefutja 7 perc körül, ez változó." Hű, te nagyon okos vagy.

Egy átlagos férfi/fiú kb ennyi idő alatt fut le 200m-t(9-10perc ). Ezek között van, aki 7 perc alatt futja, és van, aki 15 perc alatt... De az ÁTLAG az 10 perc körül van.

Tehát ez az eredmény nagyjából az átlagot üti. Nem is erős, nem is gyenge teljesítmény. Mit kell ezen ennyit vitázni?

2017. nov. 26. 13:57
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok iskolázatlan,jövőre egyetemre megyek.

Én egy szóval sem írtam,hogy ez nagyon jó..Ti írtátok,hogy “nagyon gyenge” meg “nokedli”..Amúgy itt mindenki csak kritizálni tud.Csak kiváncsiságból kiírtam egy kérdést,amiben a TEK erőnléti követelményét adtam meg.Természetesen arra is azt mondták,hogy szar.Szóval itt nem érdemes ilyet kérdezni,mert mindenre azt mondják,hogy szar.Ha azt írtam volna ,hogy 5 perc alatt futom le,az is “nokedli” lett volna.

2017. nov. 26. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
5 perc az nokedli
2017. nov. 26. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Minez, hogy nagyon okos vagyok... ismerek pár emberkét, akik 7 perc körül legutják, és egyikük sem aktív sportoló. Meg olyat is aki 14-15 perc alatt futja. Nincs ebből semmi, a te időd meg nem rossz kérdező. Ha gyúrsz rá, akk lehet jobb is, ennyi.

Mi ez a TEK-es dolog? Pl ahol én voltam katona, ott menetfelszereléssel kellet 10 percen belül futni 2000 m-t, aminek majd a 20 százaléka partnak ment.

2017. nov. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!