Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van ertelme edzeni, ha nem...

Van ertelme edzeni, ha nem tudok eleget enni?

Figyelt kérdés
Otthon van erokeretem meg sulyzoim,de eszrevettem hogyha sokat eszek,ami meg igy sincs annyi mint kellene,akkor masnap rendesen rosszul erzem magam,rossz a kozerzetem stb.Igy is osszelehet hozni egy sportos alkatot?Persze nem ket vajaskenyerre gondolok.
2017. nov. 17. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Kalóriaplusz nélkül nem lesz izomnövekedés. Fokozatosan kell hozzászoktatni magad a nagyobb mennyiségekhez.
2017. nov. 17. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Van értelme, hisz így is növekedni fog az izom, csak nem olyan nagy mértéken (relatíve!). Ráadásul jó a keringésnek, immunrendszernek a mozgás, stb...
2017. nov. 17. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Muszáj lenne pedig erőltetni, már ha izomtömeget akarsz építeni.. én is az elején rosszul voltam (nehezen hízok, ezért rengeteget kell ennem nekem is), de aztán megszoktam..kaja nélkül nem megy
2017. nov. 17. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem egyből kell rengeteget enni. Fokozatosan többet.
2017. nov. 17. 13:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2017. nov. 17. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Permabulkers checking in.
2017. nov. 17. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!