Lányok, szerintetek edzzek még, vagy ez már oké🙂?
2017. nov. 16. 04:42
11/14 anonim válasza:
Persze mert rögtön cuccolni kell. Egy grammnyi saját teszto termelésed nem lesz a jövőben.
Ami annyiból fog állni, hogy nem fog állni. Nem leszel férfi! Bár ha ennyire sikerült vinni natrulban nem is voltál sosem az! Tömegelni kellett volna ezerrel és nem szálkásítani amint kibuggyant rajtad ér...
Remelem kinyirod magad cuccokkal! Mert ez szokott történni, mikor kis idióták elkezdik.
12/14 anonim válasza:
Utolsó, nem tűnt fel, hogy troll a kérdés? :D Grammnyi tesztó termelése meg nem tudom kiknek van, jó is volna alapjáraton annyi lenne.
13/14 anonim válasza:
Szerintem már ne edz! Ez már ok.
14/14 anonim válasza:
szerintem is vegyél vissza, a végén túl izmos leszel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!