Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzőtermet rendszeresen...

Edzőtermet rendszeresen látogatók, szerintetek hogyan lehet az ilyen helyzetet nem bunkó módon hárítani? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ma az edzőteremben a fekvenyomó padon dolgoztam, amikor a közel lévő guggolókerethez odament egy csaj. Nagyon jó formában volt, látszott rajta, hogy nem ma kezdte. 2 sorozatom között, amikor pihentem odajött és azt kérdezte: "Tudsz segíteni? A keretben maradt a fekpad, de nekem nem kell, mert guggolni szeretnék. Ki tudnád venni onnan?"

Nem akartam tahó lenni, ezért szó nélkül kivettem, de közben cselédnek éreztem magam. A fizikuma alapján ő is simán ki tudta volna húzni.

Az egyik kérdésem az, hogy szerintetek direkt csicskáztatni akart? A másik pedig, hogy ilyen helyzetben hogyan lehet nem bunkó módon elutasítani a segítség nyújtást?

2017. nov. 12. 15:45
 1/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem akart csicskáztatni szerintem, simán csak segítséget kért. Jól oldottad meg.
2017. nov. 12. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés inkább hogy miért akarod elutasítani,ha valaki normálisan segítséget kér? Azt sem értem, miért gondolod hogy csicskáztatni akart, mikor lehet hogy csak bejöttél neki? Szerintem tök alap hogy segítesz másoknak ha tudsz..
2017. nov. 12. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb kérd meg,hogy pakolja fel neked a tárcsákat a rúdra
2017. nov. 12. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt annak venném ,hogy bejövök neki és ez egyfajta kezdeményezés :D Olyan mint régen mikor leejtette a bálban a nő a zsebkendőjét ,fel tudta volna venni ő is fizikailag ,de a gáláns lovag segítségére szorult :)) Szóval inkább dumálnod kellett volna vele ,hogy mióta jár ide ,mire edz stb és kipuhatolni hogy szabad e.
2017. nov. 12. 17:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Az a fajta ember vagyok, aki igyekszik nem hagyni, hogy a fejére nőjenek, ezért kérdem, hogy a normális hangnemű hárításra van-e ötletetek.

Utolsó: egyrészt nem hiszem, hogy bejöttem neki. A hozzáállásából, fizikumából ítélve nem az a fajta, aki az edzőterembe pasizni járna. Másrészt nem akartam vele dumálni, mert van párom és én sem beszélgetni járok oda.

2017. nov. 12. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ha már éppen fekve nyomtál,akkor-

-bocs de csak nyomni tudok,emelni nem,mert fáj a derekam.

vagy

-atyaég,olyan formában vagy,hogy éppen el akartalak hívni költöztetni,erre egy padot sem bírsz el?

vagy kamuzol

-1 perce rakta oda az egyik srác,szerintem mindjárt jön vissza rá.

vagy a flegma

-persze.-odasétálsz és 1-2 laza toló mozdulattal kirúgod a padot,emelés nélkül.

vagy a késleltető

-persze mindjárt csak nyomok egyet.segítesz?

mögéd áll,aztán direkt belenyomsz laza 10et amiből egyértelmű lesz,hogy nem kell segítség,de az utolsót meg lent hagyod,mintha nem menne,hogy csak oda keljen nyúlnia.

2017. nov. 12. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó de azért mint sportárs és mert normálisan kér, megteheted neki ezt a szívességet. Ettől nem leszel csicska. De ha neked úgy jobban esik ,mond neki hogy bocs most nem érsz rá és kezdj el szériázni.
2017. nov. 12. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Korbács xD
2017. nov. 12. 18:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat. Korbács szuper mindegyik alternatíva, neked különösen :)
2017. nov. 12. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy kezdeményezés volt tőle ismerkedésre.
2017. nov. 13. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!