Edzőtermet rendszeresen látogatók, szerintetek hogyan lehet az ilyen helyzetet nem bunkó módon hárítani? Többi lent.
Ma az edzőteremben a fekvenyomó padon dolgoztam, amikor a közel lévő guggolókerethez odament egy csaj. Nagyon jó formában volt, látszott rajta, hogy nem ma kezdte. 2 sorozatom között, amikor pihentem odajött és azt kérdezte: "Tudsz segíteni? A keretben maradt a fekpad, de nekem nem kell, mert guggolni szeretnék. Ki tudnád venni onnan?"
Nem akartam tahó lenni, ezért szó nélkül kivettem, de közben cselédnek éreztem magam. A fizikuma alapján ő is simán ki tudta volna húzni.
Az egyik kérdésem az, hogy szerintetek direkt csicskáztatni akart? A másik pedig, hogy ilyen helyzetben hogyan lehet nem bunkó módon elutasítani a segítség nyújtást?
Az a fajta ember vagyok, aki igyekszik nem hagyni, hogy a fejére nőjenek, ezért kérdem, hogy a normális hangnemű hárításra van-e ötletetek.
Utolsó: egyrészt nem hiszem, hogy bejöttem neki. A hozzáállásából, fizikumából ítélve nem az a fajta, aki az edzőterembe pasizni járna. Másrészt nem akartam vele dumálni, mert van párom és én sem beszélgetni járok oda.
ha már éppen fekve nyomtál,akkor-
-bocs de csak nyomni tudok,emelni nem,mert fáj a derekam.
vagy
-atyaég,olyan formában vagy,hogy éppen el akartalak hívni költöztetni,erre egy padot sem bírsz el?
vagy kamuzol
-1 perce rakta oda az egyik srác,szerintem mindjárt jön vissza rá.
vagy a flegma
-persze.-odasétálsz és 1-2 laza toló mozdulattal kirúgod a padot,emelés nélkül.
vagy a késleltető
-persze mindjárt csak nyomok egyet.segítesz?
mögéd áll,aztán direkt belenyomsz laza 10et amiből egyértelmű lesz,hogy nem kell segítség,de az utolsót meg lent hagyod,mintha nem menne,hogy csak oda keljen nyúlnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!