Jó eredménynek számít, verseny?
Figyelt kérdés
másfél éve edzek,185cm 83kiló 11%-om van,16/F. Fekvenyomás maxom 130kg,felhúzás 205kg,Guggolás 165kg. Még nem voltam versenyen,de tervezek menni erőemelő versenyenre,szerintetek érdemes lenne vagy fölösleges ?2017. nov. 9. 22:34
1/10 anonim válasza:
Az összesítetted 10%-al jobb, mint nekem szinte kísértetiesen hasonló adatok mellett. Annyi különbséggel, hogy én 11 éve edzek... és adhatok vért.
2/10 A kérdező kommentje:
Hm...én nem adhatok? :o
2017. nov. 9. 22:41
3/10 anonim válasza:
Arra céloz, hogy cuccolsz. Ők nem adhatnak vért. Szerintem érdemes lenne elnézned egy versenyre. Amúgy az elsőnek üzenem, attól hogy valaki erősebb nálad az nem biztos, hogy cuccol. Amúgy 11 év edzésmúltal a te eredményeid nagyon-nagyon gyengèk.
4/10 anonim válasza:
Vagy csak nem tud annyit belefektetni ebbe a sportba vagy nem olyan a felépítése, hogy kiemelkedjen ebben a sportban, mert ember és ember közt is van különbségek. Vannak gyenge ízületekkel, gyengébb vázzal rendelkezők, akiknek ettől nem biztos, hogy több fog menni.
Vagy esetleg mindkettő igaz rá.
Kérdező, szerintem próbáld ki magad.
5/10 anonim válasza:
11%-os testzsírral 16 évesen 200kg felett húzol fel? Persze persze...
6/10 A kérdező kommentje:
Igen,olyan hihetetlen?
2017. nov. 10. 18:42
8/10 A kérdező kommentje:
Kamu? :D Nem kamu,de köszönöm a megtiszteltetést hogy azthiszed az.
2017. nov. 10. 20:04
10/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor ne hidd el,pedig ez a igazság nem tudok vele mit kezdeni :)
2017. nov. 10. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!