Ki milyen ételtároló dobozt használ?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni, ezért is kérdem. Nézegettem interneten, de nem igen találtam megfelelőt.
Ki milyet használ?
2017. nov. 6. 12:02
1/4 anonim válasza:
Üveget. A műanyagot nem szeretem. Az üveg higiénikusabb, könnyű tisztán tartani, és melegíteni is lehet benne. A teteje persze ezeknek is műanyag.
Metróban és Müllerben láttam eddig.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Sima műanyag doboz, ami éppen van itthon:)
4/4 anonim válasza:
A szilikontömítéses, fülekkel zárható tetejűt szeretem, mert nem esik le a fedele, és nem szivárog belőle semmi. A múltkor az Aldiban vettem ugyanilyet, csak üvegből, az a legtutibb. Nehezebb és törékenyebb, viszont sokkal könnyebb tisztán tartani. A műanyagokból nagyon nehéz kimosni a paradicsomos, pirospaprikás, zsíros cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!