Tényleg lifetime naturál?
2017. nov. 3. 12:46
1/11 A kérdező kommentje:
Ez még hihetetlenebb https://www.youtube.com/watch?v=rIckndFrDOI
2017. nov. 3. 12:48
2/11 anonim válasza:
Szerintem meg lehet csinálni, az elsőt főleg. A második már necces, de talán belefér.
Magamból kiindulva, hogy 16 évesen 70 kilósan felhúztam a 160at.
3/11 A kérdező kommentje:
Hol van az 7*220 kilótól?
2017. nov. 3. 12:58
4/11 anonim válasza:
A hét ismétlés tényleg sok, de megpattintja, így könnyebb.
És az meg egy 100kg ember legalább.
Nem mondom hogy biztosan naturál, és a második videónál durva hogy a 200kg megtartja.
5/11 A kérdező kommentje:
200 kilót megtart 1 kézzel naturálban?
2017. nov. 3. 13:05
6/11 anonim válasza:
Ahogy egyre jobban gondolkozok rájövök, hogy nem lehet naturál.
Csak hirtelen naív felindulásból hinni szeretnék benne, hogy az.
7/11 anonim válasza:
Hát a második videón azért teljesen nem volt szabályos a gyakorlat szerintem, de már az is kiemelkedő, hogy 200 kilót mozgat meg egy kézzel.
Az első videó a kétkezes felhúzással meg nekem hihetőnek tűnik ezzel a magassággal és testsúllyal.
8/11 A kérdező kommentje:
Jó, de a 200 kiló megtartása 1 kézzel akkor is megvan, ha full szabálytalan.
2017. nov. 3. 13:37
10/11 anonim válasza:
Felhúzánál először a fogások szoktak elvérezni az emberek, 2 kézzel, szóval lehetetlen hogy egy kézzel megtartson annyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!